CosmoGIRL!

CosmoGIRL! #4 Summer Issue is out now!

We zijn weer twee maanden verder en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe CosmoGIRL! #YAS! Ons team heeft keihard gewerkt om voor jou weer een prachtig issue uit te brengen, en dat is gelukt! Na het lezen van the brand-new Summer Issue weet jij hoe je zelfverzekerd op het strand (en in life!) kunt zijn, lees je hoe de Netflix-serie het leven van the Élite girls veranderde, maar ook een XL friendship file over hoe je vrienden maakt en issues fixt. Ready voor a recap?!

Covergirl(s)

We hebben dit keer niet één, maar vijf pretty ladies op de cover staan en wat nou frennemies? Bij Georgina Amorós, Danna Paola, Ester Expósito, Mina El Hammani en Claudia Salas is geen ruimte voor strijd of jaloezie. De girls vormen een echte squad en zijn in it for the long haul. En reken maar dat de meiden die de hoofdrol wisten te scoren in Élite zich ~ very ~ bewust zijn van het crazy succes van de Netflix-serie. Hoe Élite hun leven veranderde lees je op pagina 12 t/m 17.

Cosmog2004 Lr Preview

Friendship file

Je best friends zijn de peanut butter to your jelly, de smeerkaas to your Bugles en de icing to your cupcake. Maar zulke vriendschappen zijn niet voor iedereen even vanzelfsprekend. CG! guides you through your friendship struggles met vriendschapsexpert Lydia Laninga-Wijnen op pagina 28 t/m 31.

WIN

Zitten we weer hoor, kwijlend door de grid van Claire Rose te scrollen. Can we just copy-paste her outfits already… Nou eh, ja! Vul hier het winformulier in en maak kans op dit setje van Claire Rose X Edited.

Excr2

Deo dossier

Iedereen zweet. No biggie, maar het is wel handig om uit te zoeken welke soort deo het beste bij je psst om geurtjes te voorkomen. wij helpen je graag op weg met ons Deo Dossier die je vindt op pagina 52 & 53.

Confindence Queen

Hopelijk denk je bij bikini season aan lekker gezellig chillen op het strand, maar het kan ook zijn dat je onzeker wordt van dat idee. Niet erg, iedereen is weleens onzeker. Maar het is wel lekker om je zelfvertrouwen een boost te geven, zodat ook jij onbezorgd van een beach day kunt genieten. Alles over confident worden én tips van our fave confidence Queen Vivan Hoorn lees je op pagina 66 & 67.

Interviews met Noah Cyrus, Katherine Langford en Madison Beer

Wil je weten hoe het voor Noah Cyrus was om in de schaduw van haar zus op te groeien (pagina 71 & 72), hoe Madison Beer dealt met haar onzekerheden (pagina 76 & 77) en de bts verhalen van Katherine Langford over de nieuwe serie Cursed (pagina 88 & 89)? Scoor dan nu ons Summer Issue in de winkel of lees ‘m hier online.

https://www.instagram.com/p/CCDFukKp_8D/

Stargazing

Aan de nigh sky zijn ontelbaar veel dingen te zien: sterren, sterrenstelsels, meteoren, planeten, kometen… The list goes on and on. Wist je dat veel van deze dingen – naast met een verrekijker of telescoop – ook met het blote oog kunt zien? In onze stargazing guide lees je hoe je sterrenstelsels, sterrenbeelden en (vallende) sterren kunt vinden en herkennen. Ready voor een tripje to infinity and beyond op pagina 78 t/m 80?

Love language

Swipen is universal love language, maar flirtmoves zijn overal ter wereld net even anders. Dankzij social media en datingapps is contact met iemand uit een willekeurig werelddeel zo gelegd. Maar zo makkelijk als dat gaat, zo lastig kan flirting abroad zijn. Dat wordt namelijk lang niet overal hetzelfde gedaan. Daarom helopt CG! je op pagina 94 en 95 een beetje op weg met onze international flirtguide.

CG! ABONNEMENT

Wil je CosmoGIRL! liever eerst een paar keer uitproberen voordat je je commit aan een jaarabonnement? Dan kun je nu extra voordelig 4x CosmoGIRL! krijgen voor maar €14,95! Bovendien wordt het tijdschrift gewoon gratis thuisbezorgd en stopt het abonnement automatisch. Klik HIER voor de actie. Ook leuk om cadeau te doen aan je bestie!

Liever het magazine online lezen? Ook dat kan! Koop de nieuwste editie hier.

LEES OOK:

Beeld: Hervás & Acher

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen