Covercg

CosmoGIRL! #5 XL Fashion Issue is out now!

We zijn weer twee maanden verder en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe CosmoGIRL! #YAS! Ons team heeft keihard gewerkt om voor jou weer een prachtig issue uit te brengen, en dat is gelukt!

Na het lezen van het brand-new XL Fashion Issue ben jij op de hoogte van alle Fall/Winter trends, weet je alles over zelfbeeld en self-care, lees je over pesten en wat je ertegen kunt doen én doe je dankzij de clit class een hoop nieuwe info op over de vagina!

Ready voor een korte samenvatting van wat je kunt verwachten? Here we go!

Covergirl(s)

We hebben in dit issue niemand minder dan de meiden van Little Mix op de cover staan! Ze zijn ‘s werelds grootste girlband, al forever onze heldinnen en het toppunt van girlpower. Op pagina 10 t/m 21 vertellen ze alles over de liefde, verloren vriendschappen en het leren zichzelf te accepteren.

Cosmog2005 Lr 1

XL Trend File

Dit issue het niets voor niets het ‘XL Fashion Issue’ en daarom hebben we ook een XL Fall/Winter trend file voor je met de nieuwste modetrends! Daarnaast check je de leukste schooltassen, een tutorial hoe je leert trendspotten, een cute AF jewellery fotoshoot met honden die zijn gered van de Mexicaanse straten, beauty items voor in je etui én ways om bronzer te gebruiken. Kortom, genoeg leuks te vinden op pagina 39 t/m 69!

Beat bullying

We weten dat pesten bestaat en that it sucks. Maar weet je ook wanneer iets pesten is, waarom het gebeurt, wat voor gevolgen pesten heeft en wat je ertegen kunt doen? Let’s break down bullying en beat it. Te lezen op pagina 70 t/m 73.

After We Collided

It’s getting hot in here! Ben je net afgekoeld van After, zijn Hero Fiennes-Tiffin en Josephine Langford terug in deel twee: After We Collided. En daarin maakt Dylan Sprouse zijn opwachting als Hardins concurrent… Je snapt: dit belooft nóg heter te worden, dus wilde CG! de acteurs dolgraag over de nieuwe film spreken. Je leest het op pagina 82 en 83!

Het is officieel: er komt ook een After deel 3 én 4!

It’s (c)lit

Ja, je leest het goed. Kennis opdoen over je vagina is een typisch gevalletje the more, the merrier: hoe meer je weet, hoe meer je kunt genieten. Daarom krijg je op pagina 92 en 93 een quick clit class!

Verder lees je op pagina 86 t/m 88 ‘how to self-care’ en op pagina 94 en 95 hoe je kunt versieren als een pro.

Freshman blues: wat niemand je vertelt over je eerste jaar als student

Denk je aan studeren, dan denk je vast aan freedom. Eindelijk kun je meer op je eigen benen staan, je bezighouden met vakken die je leuk vindt en werken aan je toekomst. Sounds great! Toch hebben veel studenten het zwaar. Van moeilijk kunnen wennen aan nieuwe werkwijzen tot battles met anxiety en depressie. Je leest het op pagina 74 en 75.

Zelfbeeld

Op pagina 32 t/m 35 lees je alles over zelfbeeld. You don’t need to be perfect om een positief zelfbeeld te hebben at all.

Win

In dit issue zijn er niet één maar twee awesome winacties! Maak op pagina 55 kans op een satijnen kussensloop van Beauty Pillow (of klik hier) en op pagina 84 maak je zelfs kans op een laptop van Acer (of klik hier)!

Bovendien krijg je bij het inleveren van de voucher op pagina 7 twee gratis warme drankjes bij Dunkin’! #YASSS

CG! ABONNEMENT

CosmoGIRL! elke twee maanden op de mat hebben liggen? Neem dan een abonnement! Scoor nu 6x CosmoGIRL! voor maar €29,95 (i.p.v. €84,39) en krijg een glamset van ANVY t.w.v. €48,95 erbij! !

Liever het magazine online lezen? Ook dat kan! Koop de nieuwste editie hier.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen