CosmoGIRL!

CosmoGIRL! The Love Special #3 is out now!

We zijn weer twee maanden verder en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe CosmoGIRL! #YAS! Ons team heeft keihard gewerkt om voor jou weer een prachtig issue uit te brengen, en dat is gelukt!

Na het lezen van the brand-new Love Special, weet jij alles over anticonceptie, kom je erachter wat jouw like habits over je zeggen, lees je waarom alleen zijn helemaal niet eenzaam hoeft te zijn en geven we antwoord op je vragen over pijn tijdens seks. Ready voor a recap?!

Covergirl

Op onze brand-new cover staat pretty blondine Dove Cameron! Toen Dove acht jaar was, besloot ze dat het podium haar calling was. De afgelopen zes jaar heeft ze drie hoofdrollen naast elkaar gespeeld, nam ze haar eerste soloalbum op én is ze happy met haar boyfriend en Descendants co-star Thomas Doherty (check ons interview met Thomas en Cameron hier). Doves leven lijkt dan ook heel veel weg te hebben van een real-life sprookje. But she’ll be the first to tell you that not everything is as it seems…

Je leest het complete interview met Dove over onder andere mental health, liefde en acteren op pagina 10 t/m 19.

CG!

DO IT SOLO

Iets in je eentje ondernemen saai, spannend of awkward? Misschien in het begin. Maar going solo is totally worth a try en wij vertellen je waarom! Wist je namelijk dat af en toe alleen zijn is goed voor je is? Benieuwd waarom we het dan toch niet chill vinden om alleen te zijn, ondanks alle voordelen? Je leest het op pagina 26 t/m 29.

NEMOLOGY

Nemology is basically een ‘grote wiskundige rekensom gebaseerd op the magical power of numers’ (oftewel numerology). Tover je rekenmachine tevoorschijn en find out wie jij zou moeten daten, wat je sterke en zwakke punten zijn en zelfs wat je life purpose is, op pagina 30&31.

WIN!

Voor de perfecte summer heb je natuurlijk een perfecte bikini nodig en die kun jij winnen! Wij mogen 5× een Triangl-bikini t.w.v. €109/€119 weggeven! En je kunt ook nog eens kiezen uit twee stijlen. Ga jij voor BAILE of INESA?

MENTRUATION MADNESS

Wist je dat ongesteldheid op veel plekken nog steeds gezien als iets smerigs en beschamends? In dit issue legt Plan International het waarom. En kun jij raden welke statements fact of false zijn?

SMOOT SCHEREN

Met deze tips bereik je het beste scheerresultaat en zijn jouw to-shave spots summer ready in the blink of an eye! Zo is het belangrijk dat je de tijd neemt voor scheren, regelmatig je mesje vervangt en is nazorg key.

XL-BIKINI SHOPPING

Every body is a bikini body (of badpak)! Daarom hebben wij voor jou de leukste swimwear uitgezocht én hoe je deze het beste kunt dragen. Maar naast must have bikini’s lees je oo alles over de vorm van je borsten, je hips en stellen we alle soorten bikini’s en badpakken aan je voor. De XL-bikini shopping vind je op pagina 58 t/m 63.

SELF TANNERS

Nobody wants strepen en vlekken. Deze allergrootste self tan fail is verrassend makkelijk te voorkomen en op pagina 70 en 71 vertellen wij je how!

LIKE HABBITS

Benieuwd naar wat jouw Instagram like habbits over jou zeggen? Dit lees je op pagina 74 en 75. Zo lees je wat het betekent als je posts met meer dan 500 likes weigert te liken of waarom je foto’s liket die je een paar weken geleden gemist hebt. Interesting!

HANNA MARKS

Wij spraken Hannah Marks over de film Bananasplit waarin zij samen met Dylan Sprouse de hoofdrol speelt. De film was in 2018 al op filmfestivals te zien (explains Dylan met lang haar), maar nu is het tijd voor meer publiek to enjoy. Op pagina 77 lees je het interview met Hanna over de movie and more.

ALL ABOUT ANTICONCEPTIE

Misschien denk je dat de enige manier om zero risk op zwangerschap te lopen, het hebben van geen seks is. Gelukkig zijn er ook andere manieren die bíjna net zo betrouwbaar zijn, als je ze goed gebruikt. Wij zetten in The Love Special de pros en cons van verschillende soorten anticonceptie voor je op een rijtje en je vind ze op pagina 90&91.

CG! abonnement

Wil je CosmoGIRL! liever eerst een paar keer uitproberen voordat je je commit aan een jaarabonnement? Dan kun je nu extra voordelig 4x CosmoGIRL! krijgen voor maar €14,95! Bovendien wordt het tijdschrift gewoon gratis thuisbezorgd en stopt het abonnement automatisch. Klik HIER voor de actie.

Ook leuk om cadeau te doen aan je bestie!

Liever het magazine online lezen? Ook dat kan! Koop de nieuwste editie hier.

cosmo

Check hieronder alvast een preview van The Love Special.

LEES OOK:

Fotografie: Disney

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen