De Nederlandse Quishantely is pas 18 en heeft nu al de wereld veroverd met haar schoonheid! De tiener is namelijk in Guatemala uitgeroepen tot Miss Teenager Universe 2019.

Miss Teenager Universe 2019

De Missverkiezing vindt één keer per jaar plaats en de missen komen uit alle delen van de wereld. Er wordt gekeken naar schoonheid in combinatie met intelligentie, persoonlijkheid en talent en de Nederlandse Quishantely sprong hier met alles bovenuit.

Miss Teen of the Netherlands 2018

Quishantely was al eerder gekozen tot mooiste tiener van Nederland. Model Lotte van der Zee zat toen in de jury. Zij won twee jaar geleden de titel van Miss Teenager Universe. Eerder dit jaar kregen wij het verdrietige nieuws te horen dat Lotte van der Zee aan een hartstilstand is overleden. Quishantely draagt dan ook de titel voor Lotte; ‘Ik ben super trots dat ik haar rol mag overnemen. Het is zo jammer dat ik haar niets meer kan vragen.”

Inspiratie

De vader van Quishantely is een van haar grootste inspiratiebronnen. Hij zat in een rolstoel maar bleef ondanks alles heel positief. Helaas is hij begin dit jaar heel plotseling overleden, maar ze heeft veel van hem kunnen leren.

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @Quishantely