Ever wondered hoe je stylist wordt, hoe een werkdag er dan uit ziet en wat de styling secrets zijn? Lotus Coerse van Lotusstyling vertelt je alles! Ze is pas zestien, maar al volop aanwezig in the world of fashion. Ze mixt en matcht haar outfits met veel prints en kleuren. Haar stijl is een beetje chaotisch en dat maakt het juist zo leuk! Wij houden haar carrière stiekem een in de gaten, want deze meid is onderweg naar de top.

Hoe ben je begonnen met Lotusstyling?

‘Mijn moeder had vroeger een kinderkledingwinkel. Daar mocht ik oefenen op de paspoppen. Ze liet mij heel vrij in mijn kledingkeuze en het uiten van mijn eigen stijl. We deden fotoshoots en ik mocht mee op inkoop. Ik vond het zo leuk om mezelf, maar ook anderen te stylen, dat ik daarmee doorgegaan ben. Voor mijn eerste echte klus mocht  ik een girlband aankleden voor hun videoclip. Dat vond ik heel cool, omdat ik mijn creativiteit en mijn eigen stijl kon loslaten op de meiden.’

Wat is het leukste dat je tot nu toe hebt gedaan?

‘Met Vingino naar Londen gaan om hun nieuwste collectie te shooten. Dat was de leukste ervaring ever!’ Lees hier ook het interview met styliste Kim Keizer over haar samenwerkingen met grote internationale sterren!

https://www.instagram.com/p/Bk2BXhknbuq/

Wat is je grootste stylingblunder?

‘Dat ik vroeger op Crocs liep…’ Ja, die kunnen echt niet meer. Je kunt beter dad sneakers shoppen!

Lees het hele interview met Lotusstyling in het CosmoGIRL! Beauty & Fashion boek 2018 op blz 44.

 

LEES OOK:

 

Tekst: Jamy Joy Sens. Fotografie: Privébezit.