demi lovato

Demi Lovato is our body positivity queen

We love Demi Lovato al vanaf het moment dat ze op Disney Chanel te zien was en ze blijft onze Queen! Tegenwoordig lijkt het op social media alsof iedereen een perfect life leeft, met een perfect body. Demi herinnert ons eraan dat dit niet het geval is door een mooie pure onbewerkte foto te posten op haar Instagram-account!

It’s CelluLIT!!!!

Ook al ziet jouw Instagram feed er flaweless uit, ook jij weet dat je eigenlijk iedereen in de zeik neemt. Iedereen heeft namelijk wel eens last van een bad hair day of geen zin om make-up op te doen, en dat is ook helemaal niet nodig! Bewerkte foto’s zijn natuurlijk supermooi, maar de reality is eigenlijk nog mooier. Demi Lovato postte onder haar foto dat ze het dood eng vond om een onbewerkte foto te delen, maar wij zijn haar super dankbaar dat ze dit gedaan heeft, and it’s gorgeous!

Op de foto zie je geen strakke body, maar een gezond en mooi lichaam mét cellulitis. Ze laat weten dat ze er moe van wordt om zich te schamen voor haar lichaam, en dat de rest van haar bikini pics bewerkt is en dat ze dit doet omdat dat het perfecte plaatje is voor anderen.

So here’s me, unashamed, unafraid and  proud to own a body that has fought through and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day.

Demi sluit haar bericht af met dat ze hoopt anderen te inspireren om haar/zijn lichaam lief te hebben. Gosh… We love her even more now!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @ddlovato 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen