Earth Day

Earth day: met deze tips maak jij al een verschil

Het is vandaag Earth Day, een dag waarop we extra aandacht besteden aan onze planeet. Wil jij ook een verschil maken voor de aarde? Check dan onze tips! Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, alle kleine beetjes helpen.

Hoe milieubewust ben jij?

Tips voor een betere planeet

Een betere planeet begint bij jezelf. Zelfs de kleinste veranderingen maken een groot verschil. Wij hebben een aantal tips voor je verzameld die niet ingewikkeld zijn, maar tóch bijdragen aan een betere planeet.

Wil je nog meer tips? Disney Channel heeft een Instagram filter ontwikkelt die je tips geeft om beter voor de aarde te zorgen. Scan hiervoor de onderstaande QR-code!

Qr Code Earth Day Nl

Winactie

Vind jij het belangrijk om je steentje bij te dragen? Doe dan mee aan onze winactie! CG! mag namelijk een paar speciale Earth Day pakketten van Disney Channel weggeven. Check de Instagram-post hieronder om kans te maken!

Earth Day clip

Speciaal voor Earth Day heeft Disney Channel ook een clip gemaakt waarin kinderen op een missie gaan om samen voor de aarde te zorgen. De clip is duurzaam geproduceerd door o.a. bomen die geplant zijn, accu’s en andere apparatuur die voorzien zijn van stroom door zonnepanelen én kleding en props die tweedehands zijn gekocht. Check de clip hieronder.

Beeld: Disney Channel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen