Omschrijf jij jezelf als een echte feminst? Dan ga je de film Little Women echt amazing vinden! Little Women is een nieuwe film over vier zusjes die keihard moeten werken voor hun plek in de maatschappij. Ze willen hun eigen dromen volgen en vechten voor hun rechten. Als er één film is die ervoor zorgt dat vrouwen zich enorm sterk gaan voelen en ons inspireert, dan is dat deze wel!

De deets

De film Little Women is gebaseerd op het gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Het verhaal speelt zich af in de negentiende eeuw. De zusjes Jo, Meg, Amy en Beth groeien op in een maatschappij waar vrouwen nog niet zoveel een rechten hebben als nu. Het is een verhaal dat gaat over liefde, het volgen van dromen en hoe je ervoor moet vechten. De vier power vrouwen steunen elkaar door dik en dun.

En ook de actrices in de film zijn echte power girls: Timothée Chalamet, Florence Pugh, Saoirse Ronan, Emma Watson, Laura Dern en Meryl Streep.

Releasedatum

Helaas moeten we nog eventjes wachten op deze film. Vanaf 6 februari is Little Women te zien in de bioscoop. Wil je eerder naar de bios? Bekijk hier welke films er nu in de bioscoop te zien zijn.

LEES OOK: