CG! mind issue - cosmogirl

Go get CG!’s new MIND issue!

Hooray for today, want de nieuwe CG! ligt vanaf vandaag in de winkels! Een issue waar we supertrots op zijn, omdat we het belangrijk vinden dat het er is. Nu horen we je denken: dat wat er is? Nou: een CG! MIND issue. That’s right: een CosmoGIRL! die helemaal in het teken staat van je mind en mental health.

 

All about you and your mind

Zo lees je bijvoorbeeld hoe je herkent dat je stress feels uit de hand lopen, wat je kunt doen when your mind controls you, geven we je tips om je beter te voelen, krijg je een lesje mindfulness voor dummies en helpen we jou je creativiteit te boosten. Daarnaast vertellen twee superstrong babes openhartig over hun depressie en hoe ze daarmee omgaan. En dat is nog niet eens de helft van wat er allemaal in staat.

 

Covergirl

Covergirl Lana Condor vertelt alles over o.a. het doorbreken van stereotypen, TATBILB 2, het en een voorbeeld zijn. Want ze is veel meer dan je fave hoofdrolspeler in je fave romcom en de nieuwe girl next door.

COSMOGIRL mind issue

 

Mode & Beauty

Maar CG! zou CG! niet zijn zonder de nodige dosis fashion & beauty. In dit issue kregen we een parfumconsult van Lush (wist je dat geuren een heel groot effect kunnen hebben op je mood?!), zie je hoe Mila een make-over krijgt maakte onze eigen Simone een XL trendboek, het is tenslotte het nieuwe fashion season.

Lifestyle

En als je dacht dat dat het dan was, you thought wrong! Je leest ook waarom vervelen niet vervelend is, Zara Larsson vertelt o.a. over het belang van feminisme, living her dream en hoe ze haar BF veroverde en we tell you all about de maanstand en wat dat voor jou betekent.

Love

Oh, en mocht je met je mind totaal in de wolken zijn… We helpen je die scary first date door, beantwoorden al jouw girls <3 girls-vragen en lieten Thomas Cox al je boy-gerelateerde vragen beantwoorden.

Maar laten we niet alles verklappen. Just go get it!

 

LEES OOK: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen