cursussen

Harvard University biedt nu een hoop gratis cursussen aan!

Nu we massaal thuis zitten vanwege het coronavirus, hebben we bergen met tijd over om nieuwe dingen te leren. En laat Harvard University nou een heleboel gratis cursussen online te hebben gezet! Van geschiedenis tot game development: genoeg om uit te kiezen.

Gratis cursussen via Harvard University

Waarom zouden we de tijd die we nu over hebben niet gebruiken om nieuwe dingen te leren? Het volgen van een cursus komt met veel voordelen: je leert een hoop nieuwe dingen, het duurt vaak maar een aantal weken en het staat goed op je CV (I mean, wie wilt er nou niet ‘Harvard University’ op zijn CV hebben staan!). Harvard is een Amerikaanse University die bekend staat om zijn kwaliteit en superslimme studenten.

Vaak kosten cursussen een boel geld, maar Harvard University heeft nu voor alle thuiszitters 64 cursussen gratis uitgebracht! Van programmeren en business tot art en design.

Je kunt via de site van Harvard University toegang krijgen tot de gratis online cursussen. Keep in mind dat alle cursussen in het Engels zijn, dus zorg ervoor dat je enige ervaring hebt met Engelse termen.

Dit zijn de beste do’s en dont’s voor leren

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen