De echte winnaar van Holland’s Next Top Model werd ze nét niet, maar onder the girls pakte ze wel degelijk de overwinning.

Interview: Esmee Noelle van Rijn

Sinds HNTM reist Sanne ontzettend veel. ‘De ene maand meer dan de andere. Deze maand heb ik al veel gereisd en volgende maand ga ik eerst lekker vakantie vieren op Ibiza en daarna direct een week werken in Londen.’ Het liefste zou ze in New York wonen. ‘Sowieso tijdelijk, want het liefst ben ik thuis.’ Voor werk is Parijs haar lievelingsbestemming. ‘Dat komt doordat ik daar mijn eerste project deed. Ik moest daar in mijn eentje een maand naartoe. Net achttien en helemaal zonder ouders en vrienden. Mijn moeder kwam in de eerste week al met een auto vol boodschappen. Vervolgens ging ze een dag naar Nederland en kwam ze de dag daarna weer terug met de smoes dat ik mijn Uggs was vergeten. Zo lief!’  Wist je dat je nu heel goedkoop naar Parijs kunt?

Lees het hele interview met Sanne de Kramer in de nieuwe CG! Nu in de winkels. Oh en heb je de backstage video van onze shoot met HNTM Akke Marije al gezien?

 

Lees ook:

 

Fotografie: Instagram @sannedekramer