billie eilish

Klimaatbewuste fans krijgen gratis toegang bij Billie Eilish

De 17-jarige zangeres Billie Eilish maakt zich grote zorgen om het klimaat, en neemt daarom actie. Fans die zich bewust bezighouden met klimaatverandering krijgen daarom gratis toegang tot haar concert. Billie werkt namelijk samen met Global Citizen. De organisatie heeft een eigen platform waar de fans zich kunnen inlezen over de klimaatverandering en zo punten kunt verdienen. Heb je genoeg punten, dan kun je een gratis kaartje voor de Where Do We Go? worldtour van Billie krijgen!

Klimaatbewust

Volgend jaar begint Billie Eilish aan haar Where Do We Go? worldtour. De tour is zo populair dat in Nederland de kaartjes zelfs al binnen 3 minuten volledig waren uitverkocht! Maar gelukkig kwam Billie met een oplossing voor alle fans die niet aan hun kaartjes konden komen. Op Twitter postte de zangeres een video waarin ze aankondigde samen te werken met Global Citizen. Via hun site kan je meedoen aan bepaalde projecten voor het verbeteren van het klimaat. Hiermee kunnen de fans punten verdienen, waarmee ze kans maken op een gratis ticket voor de worldtour van Billie.

Niet alleen op Twitter wilde ze haar fans aanmoedigen om meer bewust te worden van het klimaat, ook op Instagram postte ze een video samen met acteur Woody Harrelson over alle problemen die er in de wereld spelen op het gebied van klimaat.

Everything green

Billie wil niet alleen aandacht voor de klimaatverandering, ook zal haar hele worldtour zelf een groen tintje krijgen (nee, we hebben het niet over haar haar). In een Amerikaanse talkshow met Jimmy Fallon vertelt de tiener dat ze de tour zo groen mogelijk probeert te krijgen. ‘Er komt speciaal iemand van Reverb, een bedrijf dat zich specialiseert in de meest gezonde en groene manier om alles aan te pakken. Ook zijn er geen plastic rietjes toegestaan, brengen fans hun eigen waterflesjes mee en staan er overal recycle-bakken.’ Ook zal er tijdens de concerten een special eco-dorp zijn, waar fans informatie krijgen over klimaatverandering.

Go you Billie!

Lees ook: Billie Eilish knuffelt met puppy’s

LEES OOK:

Beeld: Instagram @billieeilish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen