McDonald's afval

McDonald’s daagt jou uit om de strijd tegen zwerfafval tegen te gaan!

Frietjes, hamburgers, kipnuggets… You name it, en McDonald’s maakt het voor je. Al die fried goodies worden verpakt in handige doosjes, zakjes en kuipjes die vaak gewoon in de vuilnisbak terechtkomen. Vaak, zeggen we, want een klein aantal restaurantgangers gooit tóch nog zijn afval op straat. In 2020 is dit not done, en daarom daagt McDonald’s haar gasten uit om de strijd tegen zwerfafval aan te gaan.

You bin it, you win it

Hoe, vraag je je af? Een Nederlandse presentator gaat samen met een afvalexpert op pad om gasten van McDonald’s onverwachts te belonen met awesome prijzen voor het netjes weggooien van hun afval. In elk van de 250 (!) restaurants staat namelijk een mysterieuze You Bin It, You Win It afvalbak. De naam zegt het al: als jij je afval in die prullenbak gooit, kun je iets winnen! Elke dag valt er namelijk een hoofdprijs, zoals een Bohlt E-scooter, een JBL speaker of een Cube mountainbike. Waar en wanneer de prijzen gaan vallen, is van te voren vastgesteld door een notaris (no cheating dus!). Als jij op het goede moment jouw afval in de speciale afvalbak gooit, win je de hoofdprijs!

Woohoo, je kunt vanaf nu McDonald’s bestellen via Thuisbezorgd!

Bye bye, trash

Ben jij tegen trash én zou je toffe prijzen willen winnen? Vergeet dan vooral niet na je bezoek aan McDonald’s je afval in de You Bin It, You Win It afvalbak te gooien. Je kunt meedoen aan deze zwerfafval-loterij van McDonald’s tussen 11 januari en 2 februari. Wil je meer informatie over de actie? Klik dan hier. Happy binning!

Wil je nog meer groene tips? We got your back.

LEES OOK:

Beeld: McDonald’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen