mcnificents

McDonald’s komt met de liefste campagne ooit

McDonald’s brengt wel vaker het Ronald McDonald Huis onder de aandacht, maar nu hebben ze dat wel op een hele speciale manier gedaan. Alleen vandaag krijg je bij je Happy Meal geen speelgoedje, maar één van de drie McNificents! Drie superhelden waarbij het Ronald McDonald Huis een bijzondere rol heeft gespeeld.

The McNificents

FLeur, Keano en Juliën vechten al hun hele leven tegen ziektes en dankzij het Ronald McDonald Huis konden hun ouders dichtbij ze blijven. De campagne vertelt de persoonlijke verhalen van Fleur, Keano en Juliën die achter de poppetjes schuilgaan. Fleur heeft last van terugkerende poliepen op haar stembanden, Juliën werd geboren met een vergroeide slokdarm en luchtpijp en Keano die door een aangeboren hartafwijking op zijn 10e een hartaanval kreeg en daardoor in coma raakte. De superhelden hebben hun eigen McNificent vormgegeven.

mcnificent

Ronald McDonald Kinderfonds

Dankzij de Ronald McDonald Huizen zijn ouders altijd binnen een paar minuten bij hun zieke kind. Ook zijn er speciale vakantiehuizen waar kinderen die veel zorg nodig hebben met hun familie kunnen verblijven voor een onvergetelijke vakantie. Bij iedere aankoop van een Happy Meal doneert McDonald’s aan het Ronald McDonald Kinderfonds. De campagne loopt tot en met 27 november op televisie, online en op social media. De Happy Meal-poppetjes zijn alleen vandaag verkrijgbaar bij McDonald’s.

LEES OOK:

Beeld: McDonald’s

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: I enjoy this website - its so usefull and helpfull. https://gaydatingzz.com/
  Beantwoorden
 • Kevintak
  Kevintak
  Reactie: mont belvieu tx gay dating japan gay dating site [url="http://gaychatus.com?"]dating white gay guy[/url]
  Beantwoorden
 • Patrickbrorp
 • MichaelRooro
 • HenryBak

Gerelateerde artikelen