Tio

Met deze 7 stappen word jij een echt organisatietalent. Welkom in de hospitality!

Ben jij van jezelf op z’n zachtst gezegd niet zo georganiseerd? Don’t worry, je kunt het leren! De awardwinning hbo hospitality management opleiding van Hogeschool Tio leidt je op tot organisatieprofessional in de bruisende wereld van hotels en events. Wat kunnen we as we speak leren van deze professionals? Word in 7 stappen ook een organisatietalent en maak van ieder event een succes!

#1 Goals

De eerste stap is het stellen van doelen. Doelen geven namelijk richting én zorgen voor focus. Zorg wel voor realistische en haalbare goals. Een big (online) surpriseparty voor je BFF organiseren is misschien een geweldig idee, maar niet echt haalbaar als je omkomt in het huiswerk.

#2 Stick to the plan

Plan the work, work the plan! Oftewel: heb je eenmaal een realistisch doel, zorg dan voor een goede planning én houd je daar vervolgens aan. Denk goed na over wat er allemaal moet gebeuren, door wie en wanneer. Mind you: hier komt een sterk staaltje projectmanagement om de hoek kijken.

#3 Teamplayer

Verzamel een team van besties om je heen en bundel jullie krachten. Samenwerken is superbelangrijk in dit vak. Dat weten ze ook bij Tio: bij de hospitality management opleiding werk je veel samen aan toffe projecten, zoals het bedenken van een eventconcept of het runnen van een echt hotel.

#4 Communication is key

Wie van je vriendinnen zou ook alweer de uitnodigingen versturen? En zou vriendin X nou wel of niet voor de mocktails en insta-proof opblaasdieren zorgen? Niet handig als dingen dubbel (of niet) worden geregeld. Goede communicatie is dus superbelangrijk, maar dat weet jij als geen ander.

#5 Learning by doing

De beste manier om iets te leren? Door het gewoon te doen! Bij Tio staat praktijkgericht leren dan ook centraal. Dat betekent dat je bij deze studie zelf events gaat organiseren, horeca-ondernemingen gaat adviseren en zelfs een eigen onderneming mag oprichten. Awesome!

#6 Hospitality 2.0

Creëer jij de perfecte beleving voor je gasten? Zet altijd een stap extra, maak het verschil en bezorg iedereen een onvergetelijk verblijf. Bij Tio leer je alles over gastvrij ondernemen in hotels, restaurants en op events. Niet alleen bij hospitality management trouwens, óók bij Tio’s mbo hotelschool.

#7 Keep Calm

Wat er ook gebeurt: houd je hoofd koel in crisissituaties. Als je in paniek raakt, heeft niemand meer iets aan je. Bij Tio leer je niet voor niets, ook in stressvolle situaties, altijd in control te blijven. Haal even diep adem, wees flexibel en denk in oplossingen. You got this!

Meer weten over deze topopleidingen? Kom naar een open dag van Tio (op de vestiging of online)!

*Ingestuurd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen