Miss Teenager Universe Lotte van der Zee overleden

Supersad nieuws: Miss Teen Universe Lotte van der Zee is gisteravond overleden. Dat melden haar ouders via Lottes Instagram.

Gebroken hart

Bij een prachtige foto van de 20-jarige Miss Teenager Universe, schrijven haar ouders: ‘Onze parel, ons alles, is op woensdagavond 6 maart om 22:47 overleden. Het is super onwerkelijk dat onze lieve Lotte er niet meer is. Onze harten zijn gebroken.’

Hartstilstand

Lotte kreeg op 20 februari, tijdens een wintersportvakantie in het Oostenrijkse Westendorf, een hartstilstand. Sindsdien lag ze in coma in het ziekenhuis en werd ze nauwlettend door doktoren in de gaten gehouden. Haar toestand verbeterde echter niet. Ook niet toen ze onlangs naar een universitair ziekenhuis in München werd overgebracht.

Ouders blij met steun

Onder anderen Kaj Gorgels, Jessie Jazz Vuijk, Sophie Milzink, Laura Ponticorvo en Isadee Jansen reageren vol ongeloof en verdriet op het bericht. En velen met hen. ‘Wat ontzettend vreselijk nieuws, wat oneerlijk. Ik denk aan jullie, heel veel sterkte’, schrijft Isadee onder de post. Laura Ponticorvo: ‘Ik lees dit bericht en voel de pijn. Lotte was een fantastische, energieke, lieve en hele bijzondere meid met zoveel passie en ambitie! Ik weet zeker dat haar ziel bij ons blijft.’

Ouders Bert en Eugeniek willen iedereen bedanken voor hun steun, medeleven en hartverwarmende berichten. We can’t even imagine hoe zwaar dit voor hen moet zijn. We willen haar ouders en andere nabestaanden dan ook alle sterkte, liefde en kracht toewensen. En lieve, ambitieuze, inspirerende, mooie Lotte: thanks for being an inspiration en voorbeeld! You are being missed.

Lotte van der Zee overleden

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen