Plussize model

Nederlands plussize model Jill shinet op de runway van Chanel!

Tijdens de Paris Fashion Week liep onze eigen bossbabe Jill Kortleve als plussize model mee op de runway van Chanel!

Plussize

Jill heeft maat 40/42, wat door de overleden Chanel-baas Karl Lagerfield altijd werd gezien als ‘te dik’. Zijn opvolgster Virginie Viard denkt daar gelukkig anders over en koos de Nederlandse Jill uit om voor de nieuwe collectie over de catwalk te lopen!

Jill Kortleve

De 26-jarige Jill Kortleve is een bekend Nederlands plussize model en heeft al voor verschillende grote merken model gestaan.En nu dus ook voor Chanel tijdens de Paris Fashion Week!

Op Instagram laat Jill weten dat het een ervaring is die ze nog steeds niet kan geloven. ‘Ik kan niet geloven dat dit zojuist gebeurd is maar… om de fashion maand af te sluiten mocht ik voor het eerst lopen voor Chanel. Ik ben zo dankbaar voor dit moment en voor iedereen who made this happen. Er is een broodnodige verandering gaande op de runway en ik ben trots en dankbaar om er een onderdeel van te mogen zijn. Ik hoop echt dat ik in de toekomst nog veel meer modellen zie die vroeger niet aan de briefing voldeden 💖

‘Deze hele maand is een droom en ik had nooit verwacht dat het voor mij überhaupt mogelijk zou zijn om op de runway te lopen, laat staan dit seizoen te worden opgenomen in amazing shows. Dankjewel. My heart is filled with gratitude and love.’

Fellow plussize model Joann liet ook weten hoe trots ze was en reageerde op de foto met ‘ik GIL’ ‘omg ik ben zo TROTS’ en ‘OH MY FUCKING GOODDEDDDDDDDDD’ En daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @jilla.tequila

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen