nikkie

Nikkie Tutorials is transgender

Het is hartverwarmend, oprecht and a little shocking: de coming-out van NikkieTutorials als transgender. Op haar YouTube-kanaal heeft ze na 11 jaar laten weten geboren te zijn in een ander lichaam, but she’s still Nikkie.

Nikkie Tutorials is transgender

Sommigen speculeerden er al over en voor anderen komt het uit de lucht vallen, maar Nikkie vertelt in haar video dat ze in het verkeerde lichaam geboren is en dus transgender is. Na jaren het verborgen te hebben gehouden heeft ze vandaag besloten om open kaart te spelen met de rest van de wereld. ‘Het is ongelofelijk eng om dit te doen, maar het voelt zo bevrijdend. Dit is wie ik ben.’

Love life

Ook laat ze weten dat haar love life terrifying was. Vooral toen ze het aan Dylan, haar verloofde, moest vertellen. ‘He knows now, but I wish I have told him sooner’. Grote kans dat dit ook de reden voor de heftige mental struggles waar ze vorig jaar mee dealde.

Blackmail

Nikkie’s outcome is natuurlijk amaze, maar de reden erachter is best evil. NikkieTutorials werd namelijk gechanteerd. ‘I have been blackmailed by people who wanted to leak my story to the press.‘ Ze sluit haar video af met een middelvinger for those people. ‘I know you are watching’.

However, wij blijven Nikkie gewoon als Nikkie zien en hebben zó veel respect voor haar dat ze dit vandaag met de buitenwereld heeft gedeeld. You go girl!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @NikkieTutorials

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen