Aankomende woensdag gaat YouTuber Nikkie de Jager van NikkieTutorials haar verhaal over haar coming-out doen bij de populaire Amerikaanse talkshow van Ellen DeGeneres!

Transgender

Je hebt het vast niet gemist (we’re serious, het was ongeveer wereldnieuws): de coming-out van NikkieTutorials. Op haar YouTube-kanaal heeft ze na 11 jaar laten weten geboren te zijn in een ander lichaam. In haar YouTube filmpje vertelde ze ‘ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om echt vrij te zijn. Het is ongelofelijk eng, maar het voelt zo bevrijdend. Dit is wie ik ben.’

Naast een aantal negatieve reacties, kwam er gelukkig vooral een overvloed aan positiviteit. In haar Instagram stories deelde ze ‘ik had veel verschillende scenario’s in mijn hoofd, maar dit had ik nooit, maar dan ook echt nooit durven dromen. De enorme hoeveelheid liefde en steun betekent enorm veel voor me.’

The Ellen Show

En nu is Nikkie dus uitgenodigd om bij dé grote show van Amerika met Ellen Degeneres te komen praten over dit grote onderwerp! Ze mag hier plaatsnemen op de stoel waar de grootste sterren zoals Taylor Swift en Justin Bieber ook hebben gezeten.

Op haar Snapchat deelde ze al het programma van The Ellen Show. Op dit moment heeft Nikkie nog nergens officieel haar verhaal gedaan, behalve op haar eigen social media kanalen. We zijn daarom erg benieuwd wat voor nieuwe dingen ze gaat delen in het programma!

Lees ook: NikkieTutorials doet Lady Gaga’s make-up!

– Scroll snel verder om de aflevering te zien! –

Video

Update: de episode met Nikkie staat inmiddels online! We couldn’t be more proud fo her <3

LEES OOK:

Beeld: @nikkietutorials / bron: AD