trashchallenge

Opgeruimd staat netjes met de ‘Trash tag’-challenge

Instagram is een nest van challenges en meestal vraag je jezelf af ‘WTH were they thinking?!’ Van planking op het midden van de straat tot het innemen van wastabletten: de meest gekke dingen hebben we voorbij zien komen. Inmiddels is er weer een nieuwe challenge hot, maar deze is gelukkig eentje waar we wél trots op kunnen zijn: de #Trashtag challenge.

#Trashtag

De challenge stuurt wereldwijd Instagrammers de straat op om aan de slag te gaan en vervuilde gebieden vol met afval schoon te maken. Door een before en after foto naast elkaar te zetten is het schone resultaat vervolgens goed te zien (en ook erg satisfying). Deze milieuhelden taggen vervolgens anderen in hun post om hetzelfde te doen, en zo blijft de challenge maar rond gaan.

Out with the trash

Het resultaat? Schone parken, straten en volle vuilniszakken. Amazing!  En een perfecte challenge om je ouders te laten zien dat je wél je spullen opruimt, zelfs die van anderen. Om helemaal in stijl te gaan kun je natuurlijk ook een overall aan doen, ben je dubbel zo hot op Insta!

Zien we CG! lezeressen binnenkort ook op Instagram verschijnen met de #Trashtag challenge? Wij zijn in ieder geval fan!

trashtag

trashtag

trashtag

LEES OOK:

Fotografie: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen