Klinkt een stage bij CosmoGIRL! voor jou als #GOALS? Dan hebben we goed nieuws! Onze redactie is vanaf eind september op zoek naar een stagiaire die gek is op tijdschriften én haar weg online kent.

WIE BEN JIJ?

Je bent even dol op teksten schrijven als op Netflixen, je weet wat er speelt in de wereld en je bent niet bang om je daarover uit te spreken. Of het nu gaat om de pay gap tussen mannen en vrouwen, of de beef tussen Taylor Swift en Scooter Braun. Je bent sociaal, hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en je kunt niet wachten om zo veel mogelijk te leren op onze redactie.

WAT BIEDEN WIJ?

Ben je al aan je motivatiebrief begonnen? Heel goed! Maar what’s in it for you? We bieden een veelzijdige stage of werkervaringsplek op de gezellige redactie van CosmoGIRL!, de grootste meidenglossy van Nederland, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en zelfstandig werkt. Je leert zowel online als voor het tijdschrift zelf schrijven. Na deze periode weet jij precies hoe het op een redactie werkt.

OP JOUW TO-DO LIST TIJDENS JE STAGE

– Het bezoeken van persevents van beauty- & fashionmerken;
– Bijwonen en ideeën aandragen tijdens brainstorms voor aankomende nummers én online;
– Dagelijks zorgen dat het must-read mode, beauty & entertainmentnieuws op onze gloednieuwe website te lezen is;
– Je vult rubrieken als CG@, Illustrate Us, Power Girl en Born to Lead in het magazine.
– Door jou zien de social media kanalen en de website van CosmoGIRL! er flawless uit.

Zie jij jezelf al op de CosmoGIRL!-redactie (in Amsterdam Duivendrecht) zitten en poppen er direct ideeën bij je op? En ben je vanaf september beschikbaar? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar Ivana Batstra, ivana.batstra@cosmogirl.nl , o.v.v. stage.