Stage bij CosmoGIRL! - marketing

WANTED: ALLROUND COSMOGIRL! STAGIAIR

Klinkt een stage bij CosmoGIRL! voor jou als #GOALS? Dan hebben we goed nieuws! Onze redactie is op zoek naar een stagiair die gek is op tijdschriften én haar weg online kent.

WIE BEN JIJ?

Je bent even dol op teksten schrijven als op Netflixen, je weet wat er speelt in de wereld en je bent niet bang om je daarover uit te spreken. Of het nu gaat om de Black Lives Matter beweging, of het laatste Temptation nieuws. Je bent sociaal, hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en je kunt niet wachten om zo veel mogelijk te leren op onze redactie.

WAT BIEDEN WIJ?

Ben je al aan je motivatiebrief begonnen? Heel goed! Maar what’s in it for you? We bieden een veelzijdige stage of werkervaringsplek op de gezellige redactie van CosmoGIRL!, de grootste meidenglossy van Nederland, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en zelfstandig werkt. Je leert zowel online als voor het tijdschrift zelf schrijven. Na deze periode weet jij precies hoe het op een redactie werkt.

OP JOUW TO-DO LIST TIJDENS JE STAGE

– Het bezoeken van persevents van beauty- & fashionmerken (zodra dit weer kan vanwege corona);
– Bijwonen en ideeën aandragen tijdens brainstorms voor aankomende nummers én online;
– Dagelijks zorgen dat het must-read mode, beauty & entertainmentnieuws op onze gloednieuwe website te lezen is;
– Je vult rubrieken als CG@, Illustrate Us, Power Girl en Born to Lead in het magazine.
– Door jou zien de social media kanalen en de website van CosmoGIRL! er flawless uit.

Zie jij jezelf al op de CosmoGIRL!-redactie (in Amsterdam Duivendrecht, zodra dit weer kan vanwege corona) zitten en poppen er direct ideeën bij je op? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar Donna van der Kolk, donna.van.der.kolk@cosmogirl.nl , o.v.v. stage. Vergeet ook niet te vermelden vanaf wanneer je beschikbaar bent en hoe lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen