fenty

Rihanna is voor de lingeriecampagne van Savage x Fenty op zoek naar JOU!

Naar mij, huh? Ja! naar JOU! Het is dan wel de anniversary (of zoals Riri het zelf noemt: anniversaRIH) van Rihanna’s merk Fenty, maar ze geeft jou de kans om in de spotlight te staan en te shinen in de campagne van Savage X Fenty!

Savage x Fenty

Rihanna is op zoek naar drie modellen voor de nieuwste campagne van Savage x Fenty. Nu ook de celebs noodgedwongen thuis moeten zitten, maar work gewoon doorgaat worden ze uitgedaagd om op een creatieve manier aan de slag te gaan. Rihanna gaf haar vaste modellen squad de opdracht om thuis zo creatief mogelijk aan de slag te gaan en met de hulp van collagekunstenaar Rafatoon toverden ze een hele campagne in elkaar. But that’s not all! Om haar nieuwe collectie te promoten, is Riri namelijk op zoek naar drie modellen die – volledig vanuit huis – de nieuwe collectie op beeld willen vastleggen. Dit gebeurt door een professionele fotoshoot via FaceTime.

Wat moet je doen?

Rihanna vraagt om een foto van jezelf in je favoriete lingeriesetje te plaatsen op Instagram met de hashtags #SavageXSummer en #contest. Ook moet je Savage x Fenty volgen, je profiel moet openbaar zijn en dit alles vóór 20 mei. Uiteindelijk worden er drie winnaars geselecteerd die niet alleen de lingeriecollectie krijgen, maar er wordt ook een heuse fotoshootkit aan huis geleverd én je bent te zien in de campagne.

LEES OOK:

Beeld: ANP DIGGZY/SplashNews.com
Bron: Vogue, Girlscene, Metro.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen