cg mondkapje

Shop nu het CosmoGIRL! x Maskie mondkapje!

Here’s a sentence we never thought we’d use: een fijn mondkapje is de grootste must-have van, well, any season dit jaar. Enne, het ziet ernaar uit dat dit ook nog wel een tijdje zo blijft.

CosmoGIRL! x Maskie mondkapje

Het is muy importante voor ~ iedereens ~ gezondheid dat je een mondkapje draagt en je aan de overheidsmaatregelen houdt, maar dat betekent natuurlijk niet dat je er niet geweldig uit kunt zien while doing so. Daarom kwam CG! in samenwerking met Maskie met een very own mondkapje, ontworpen door CG!-lezeres Ianthe!

CG!-lezeres Ianthe ontwierp het mondkapje voor ons tijdens onze designwedstrijd in oktober. We’re absolutely obsessed met het eindresultaat en zo trots op de mooie boodschap, Ianthe!

Cosmogirl mondkapje

Materiaal

Het mondkapje is gemaakt van comfortabel RPET-materiaal, zodat er geen nieuwe grondstoffen voor worden gebruikt. Cute én milieuvriendelijk, can’t help but stan.

Te koop

Het CosmoGIRL! x Maskie mondkapje is vanaf nu te koop bij alle AKO stores en op Cosmogirl.nl en kost €6,99.

Zo gebruik je je mondkapje veilig

  • Was je handen met water en zeep voordat je je mondkapje opzet. Zorg met de verstelbare bandjes en neusclip dat-ie goed aansluit en je mond en kin bedekt.
  • Weer afzetten? Gebruik de bandjes en raak de binnenkant van het mondkapje en je gezicht (ogen, neus en mond) niet aan. Was je handen met water en zeep nadat je het mondkapje hebt afgezet.
  • En then? Bewaar ‘m zo steriel mogelijk. Bijvoorbeeld in een afgesloten zakje of bakje. Het is belangrijk om schone en gebruikte mondkapjes apart van elkaar te bewaren. Stop ze ook niet los in je jaszak of tas. Dan kunnen virussen zich makkelijk verder verspreiden.
  • Last but not least: was je mondkapje na ieder gebruik op 60 graden op een volledig wasprogramma. (Was alleen met wasmiddel, voeg geen wasverzachter toe).

Meer over mondkapjes? Lees hier 10 vragen én antwoorden over mondkapjes, 5 tips waarmee je geen beslagen bril meer krijgt wanneer je een mondkapje draagt, zo blijft je lippenstift toch goed zitten als je een mondkapje draagt en Zó voorkom je huidirritaties door het dragen van een mondkapje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen