duurzaam

SHOPPEN: Duurzame items

Het is je vast al opgevallen dat veel winkelketens duurzaam bezig zijn, maar dit kan jij ook! Je kunt bijvoorbeeld proberen om zo min mogelijk plastic gebruiken, maar wist je dat je op nog heel veel andere manieren ook duurzaam bezig kunt zijn? Herbruikbare drinkflessen of biologische make-up zijn ook duurzaam! Wij hebben een paar toffe duurzame items onder elkaar gezet, want ook wij vinden het belangrijk om meer aandacht te besteden aan mother nature.

SHOPPEN: Duurzame Items

 

Doppers zijn superhandig en tegenwoordig in alle kleuren verkrijgbaar dus matchen ze perfect met je outfit. Het fijne aan deze fles is dat je ‘m telkens opnieuw kunt gebruiken en dus niet iedere keer een nieuw (plastic)fles hoeft aan te schaffen.

duurzaam
Dopper drinkfles – €12,50 BOL.COM

 

Soms heb je gewoon geen zin om s’avonds je make up eraf te halen. Daarnaast ben je om de zoveel tijd geld kwijt aan watjes, remover of make-up doekjes. Deze remover gloves kun je uitwassen en dus telkens opnieuw gebruiken! Scheelt een hele hoop geld én is lief voor het milieu.

duurzaam
Wattenschijfjes 4,  €7,95 ECOMONDO

 

Lees hier hoe je 9x groen kunt doen!

 

Het wordt steeds kouder en dat betekent dat je weer van die vervelende droge lippen krijgt. Yaiks! Tijd om weer lippenbalsems in te slaan. Deze lippenbalsem met natuurlijke producten helpt tegen droge/schrale lippen.

duurzaam
Natuurlijke Lippenbalsem €3,25 GREENJUMP

 

Of wat dacht je van deze biologische mascara?

 

duurzaam
Enhancing Mascara Zwart, Lady Green €17,95 GREENJUMP

 

Ook kleding wordt steeds duurzamer. Kijk maar naar deze duurzame flared jeans van Bershka!

duurzaam
Bershka broek (duurzaam) €25,99 ZALANDO

 

Super easy en goed voor het milieu zijn canvas tasjes! Ze zijn er in alle soorten en maten dus er zit vast ook een leuke voor jou bij! Bye bye platic bag!

 

duurzaam

Canvas tas €2,25 HEMA

 

Voor welke duurzame items ga jij?

 

LEES OOK:

Beeld: Hema/GreenJump

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen