Pinkribbon

Shoppen: Items waarmee je indirect de strijd tegen borstkanker steunt

Oktober noemen ze ook wel eens borstkankermaand, omdat tijdens deze maand extra aandacht wordt gevraagd voor deze vreselijke ziekte. Eén op de zeven vrouwen krijgt ooit in haar leven te maken met borstkanker. Hoewel je niet bij iemand de ziekte weg kunt nemen, kun je wél Pink Ribbon steunen door iets leuks te kopen voor jezelf, je moeder of BFF.

Een deel van de opbrengst van deze items gaat namelijk naar Pink Ribbon, waarmee zij projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker financieren. Met als doel een beter en langer leven voor (ex) borstkankerpatiënten.

Armbandjes

Dit jaar is de Pink Ribbon Armband ontworpen door PScallme. ‘Met de armband vertellen we dat we ze zien. Supporten. En hoop geven.’ Met de aanschaf van deze armband steun je belangrijk onderzoek op het gebied van borstkanker.

pink ribbon

Armband €9,99 > €4,26 gaat naar Pink Ribbon

pink ribbon

Armband €22,95 > €5,73 gaat naar Pink Ribbon

pink ribbon

Armband €7,95 > €1,98 gaat naar Pink Ribbon

Pizza

Magioni heeft dit jaar een grote campagne om de taboe rondom borstkanker te verbreken, het gesprek openen en zelfonderzoek aan te sporen. Ze komen daarom uit met een speciale limited edition ‘Titza’, waarbij er van elke verkochte Magioni Titza €1 naar Pink Ribbon gaat. 

‘Pizza eet je met vrienden en familie. Met de roze Titza’s op basis van bloemkool willen we op een luchtige manier, een belangrijk onderwerp bespreekbaar te maken. Ga tijdens een avond met een Magioni Titza het gesprek aan over borstkanker.’

De (roze!) pizza is deze maand exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. 

pizza borstkanker

Enkelbandje

Check ook: Wist jij deze 5 feitjes over je tepels al?

pink ribbon

Enkelbandje €12,95 > €3,24 gaat naar Pink Ribbon

Toilettas

pink ribbon

Toilettas €6,95 > €1,74 gaat naar Pink Ribbon

LEES OOK: 

Beeld: Pink Ribbon, Magioni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen