Het is vandaag World Mental Health Day: Een dag met het doel om mensen zich bewust te maken van (de verschillende vormen van) mental health issues. Er is een grote kans dat jij iemand kent die geestelijk in de knoop zit/zat of misschien ben je het wel zelf. Speciaal voor WMHD is Boohoo een campagne gestart samen met World Feduration for Mental Health.

#ColourAffectsYou

Boohoo is super excited over de samenwerking met World Feduration for Mental Health. WFMH is een internationaal goed doel dat in 1948 is opgericht om World Mental Health Day te steunen. Om dit te vieren support Boohoo de goede doelen met zeven speciaal ontworpen t-shirts in de kleuren rood, geel, oranje, groen, blauw, roze en paars om te laten zien hoe #ColourAffectsYou.

boohoo

My happy colour t-shirts zijn voor €18,00 verkrijgbaar op www.boohoo.com

World Federation for Mental Health

The World Federation for Mental Health‘s missie is om mental health awareness te promoten, mental disorders verder te voorkomen en te strijden voor betere behandelingen gericht op herstel, over de hele wereld.

Check ook 5x happy hacks

My happy colour

Door het dragen van je happy colour wil Boohoo op deze manier meer awareness creëeren voor WMHD. Daarnaast doneert het kledingmerk ook 25% van de omzet aan het goede doel.

Wil jij ook – net als Boohoo – World Mental Health Day supporten? Gebruik dan de hashtag #ColourAffectsYou op Instagram en schrijf er een happy Insta caption bij!

Wat is jouw happy colour?

LEES OOK:  

Beeld: Boohoo