cover CG!

The brand new bigger better bolder CG! is er!

Eindelijk is het zover! Met trots presenteren wij aan jullie de allernieuwste, spiksplinternieuwe CosmoGIRL! Het was even wachten, maar wij beloven dat dit issue bigger, better én bolder is! We zijn van 90 naar maar liefst 116 pagina’s gegaan, dus genoeg leesvoer voor jou! Het thema? LOVE! Because love is all you need, right?

Cover girl

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en daarmee bedoelen we het coverbeeld van dit issue, namelijk niemand minder dan Joey King! Meer weten over de King die eigenlijk een girl is? In het issue staan 14 (!) pagina’s vol met foto’s, leuke feitjes én een uitgebreid interview met de Kissing Booth actrice zelf! Hou ook onze website in de gaten, wat daar zal deze it-girl ook nog regelmatig op verschijnen!

Fashion&beauty

Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van fashion & beauty? Op pagina 61 lees je alles over de leukste haarspeldjes en beantwoord op pagina 63 onze mode-beauty redacteur Simone allerlei brandende vragen over mode en beauty!

Yara Shahidi en Charles Melton

Onze hoofdredacteur Ivana vloog voor een interview met Yara Shahidi & Charles Melton naar hartje NYC! Benieuwd naar het interview over hun nieuwe film The Sun Is Also A Star, het lot en de liefde? You know what to do girl!

the sun is also a star

More interviews!

Ook hadden wij superhero talk met superhero’s Diego Hargreeves a.k.a Number Two (David Castañeda) en Klaus Hargreeves a.k.a Number Four (Robert Sheehan) van The Umbrella Academy én een catch-up met Lauv (Ari) over zijn uitgebrachte playlist!

Naast al deze toffe interviews, vloog CG! óók nog eens naar Londen voor een interview met hottie Hero Fiennes-Tiffin en onze nieuwste girlcrush Josephine Langford (yep, het zusje van!) uit de nieuwe film After. Zo kwamen wij erachter dat het opnemen van een seksscène eigenlijk helemaal niet intiem is en wat nou de moeilijkste scène was om te schieten. Je leest ‘t interview op pagina 84 & 85!

after

WIN! 5x After-pakket! 

Break up Body

Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken; een heart break. In het CG! Love issue lees je hoe je met een gebroken hart om moet gaan, wat het met je lichaam doet en hoe je er het beste mee kunt dealen. You are not alone!

Like a virgin

Waarom we steeds later aan seks beginnen is very interesting en lees je op pagina 98 t/m 100!

Het spectrum van geaardheid

Wij van de CG! redactie weten als geen ander hoe lastig de pubertijd is en wat dit allemaal met je hormonen doet. Zo word je geaardheid ook ineens een big deal. Wij schreven een artikel dat je meeneemt in de wondere wereld van geaardheid, want there is much more to it dan je misschien denkt!

Abonneer!

Dít and many, many, many more lees je nu in het dikke love issue! Heb je nog geen abonnement op CG!? Shame on you! Jij wilt toch ook een jaar lang iedere maand een verse CosmoGIRL!? Wanneer je nu een abonnement afsluit voor 4x CosmoGIRL! ontvang je daar nu een Benefit make-up set bij(t.w.v €39,95), en dat voor maar €19,95!

So, here’s what you’re going to do. Nog geen abonnee? Ga dan naar Cosmogirl.nl/abonnement en sprint in de tussentijd naar de winkel voor het CG! Love issue, want deze wil je lezen!

LEES OOK: 

Beeld: Hudson Tylor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen