Charlidxie

TikTokkers Charli en Dixie D’Amelio: ‘Ik denk dat onze ouders zich voor ons schamen’

De covergirls van CG!’s nieuwste More Love/Love More issue zijn TikTok-sensaties Charli en Dixie D’Amelio! Twee zusjes die van average teens naar de grootste TikTokkers on earth gingen…

Charli en Dixie D’Amelio

Het is insane om te bedenken dat het nog maar iets langer dan een jaar geleden is dat Charli D’Amelio dansfilmpjes begon te posten op TikTok. Vlak daarna downloadde haar zus Dixie de app, gevolgd door hun ouders Heidi en Marc. Binnen een paar maanden had de hele familie een contract getekend bij talentenbureau UTA. En terwijl we dit schrijven, hebben de zussen bij elkaar 141+ miljoen TikTok-volgers (wedden dat er tegen de tijd dat jij dit leest een massive aantal volgers bij is gekomen?), staan fans onuitgenodigd bij ze op de stoep (true story) en vragen random strangers om een kus (ook een true story).

Check ook: Inside Charli & Dixie’s world: van average teens naar de grootste TikTokkers on earth

Video

De twee zusjes namen voor Seventeen (CG!’s Amerikaanse variant!) naast hun interview ook een video op waarin ze fan questions beantwoorden! Van hun favoriete TikTok accounts en hoe ze omgaan met pesten, tot hoe het was om James Charles te ontmoeten en nog veel meer. Dixie gaf zelfs Charli (en ons allemaal!) some seriously inspiring relatieadvies.

Herken jij alle nummers op deze ultieme TikTok-playlist?

Cover Zonder Ean.indd

Het hele interview met Charli en Dixie lees je in CG!’s More Love/Love More issue!

NEEM NU EEN ABONNEMENT

Beeld: YouTube, Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen