Klinkt de functie tekststagiaire bij CosmoGIRL! voor jou #GOALS? Dan hebben we goed nieuws! Onze redactie is vanaf 1 september voor minimaal drie maanden op zoek naar een stagiaire die gek is op tijdschriften én haar weg kent online.

Wie ben jij?

Je bent even dol op teksten schrijven als op Netflixen, je bent bekend met het leven van de celebs, maar kunt ook zo je favoriete vloggers opsommen. Je bent sociaal, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en je kunt niet wachten om zo veel mogelijk te leren op onze redactie.

Wat bieden wij?

Ben je al aan je motivatiebrief begonnen? Heel goed! Maar what’s in it for you? We bieden een veelzijdige stage op de gezellige redactie van CosmoGIRL!, de grootste meidenglossy van Nederland, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en zelfstandig werkt. Je leert zowel online als voor het tijdschrift zelf schijven. Na deze stage weet jij precies hoe het op een redactie werkt. Ook krijg je een stagevergoeding.

Op jouw tekststagiaire to-do list tijdens je stage

– Het bezoeken van persevents van beauty- & fashionmerken;
– Bijwonen en ideeën aandragen tijdens brainstorms voor aankomende nummers én online;
– Dagelijks zorgen dat het must-read mode, beauty & entertainmentnieuws op onze gloednieuwe website te lezen is;
– Je vult rubrieken als One of the Guys, CG@, Illustrate Us en Born to Lead in het magazine.
– Door jou zien de social media kanalen van CosmoGIRL! er gelikt uit.

Zie jij jezelf al op de CosmoGIRL! redactie (in Dordrecht) zitten en poppen er direct ideeën bij je op? Ben je 3e of 4e jaars HBO-student aan een relevante journalistieke opleiding en ben je vanaf half augustus of 1 september 2017 voor minimaal drie maanden beschikbaar? Stuur dan een originele motivatiebrief én CV met foto naar Esmée van Rijn, en.vanrijn@zpress.nl, o.v.v. allround stagiaire.