Klinkt een stage op de marketingafdeling van o.a. CosmoGIRL! voor jou als #GOALS? Dan hebben we goed nieuws! Audax Publishing is as we speak op zoek naar een stagiair!

WAT DOE IK ALS STAGIAIR?

Je ondersteunt de marketingafdeling van magazines als CosmoGIRL!, Girlz, Vriendin, Santé, Gloss, Weekend, Party, Royalty, Mijn Geheim en Glossy. Draai jij je hand niet om voor (online) campagnes? Weet je hoe je een website up-to-date houdt en lijkt het je leuk het team te ondersteunen bij evenementen, het bedenken en uitvoeren van (online) lezersaanbiedingen en nog heel veel meer? Dan is deze uitdagende, veelzijdige stage helemaal jouw ding!

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Ben je al aan je motivatiebrief begonnen? Heel goed! Maar what’s in it for you? Een veelzijdige, uitdagende en leerzame stage, waarin je volledig meedraait in het marketingteam van alle titels. Je krijgt een kijkje in de wereld van magazines en online media, verbetert je marketingskills én – we know you were wondering – je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

OP JOUW TO-DO LIST TIJDENS JE STAGE

– Creatieve acties initiëren en coördineren gericht op het verhogen van de losse verkoop, abonneestand en online traffic;
– Marketingteksten schrijven voor online en printmedia;
– E-mailings maken en versturen;
– Interessante partijen benaderen voor marketingsamenwerkingen;
– Marketinguitingen en marketingpagina’s coördineren;
– Bijhouden van diverse planningen en analyseren van actieresultaten;
– Meedenken over de ontwikkeling van onze (online) platformen;
& nog veel meer!

LET’S GO!

Wil jij het team tijdelijk komen versterken? En volg je een HBO- of WO-opleiding en ben je 5 maanden full-time beschikbaar? Stuur dan snel je cv en motivatie naar marketing@publishing.audax.nl.

Voor meer informatie over Audax Publishing en de verschillende tijdschriften kijk je op www.audaxpublishing.nl.

LEES OOK: