puma

WIN: 2×2 plekken voor de PUMA Academy kick-off + Goodiebag

Dat Puma staat voor female empowerment is geen geheim meer. Maar nu gaat het sportmerk nog een stapje verder door hun eigen PUMA Academy te openen en wij mogen jou en je bestie/moeder/zus/tante naar het kick-off event sturen!

Female Empowerment

Om empowerment en ontwikkeling van jonge vrouwen aan te moedigen, lanceert Puma een eigen academy: PUMA Academy. Volgens onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau voelt maar liefst 64% van de jonge vrouwen zich regelmatig gehaast, wat komt door keuzestress en prestatiedrang.

#DoYou

PUMA is al een langere tijd bezig met aanmoedigen van female empowerment. Het sportmerk startte twee jaar geleden het Do You movement: vrouwen die elkaar supporten en inspireren to do you. Met Puma’s global ambassador Selena Gomez en Cara Delvigne lanceerde PUMA haar eigen ‘Strong Girl’-collectie.

Met ‘Do You’ wil het sportmerk zich hard maken voor jonge vrouwen, door middel van inspirerende talks die hen motiveren en overtuigen van hun eigen kunnen. Bij de Puma Academy leren meisjes en vrouwen zich meer op hun sterke punten focussen, hun plaats in de maatschappij te ownen en andere vrouwen inspireren.

PUMA Academy

Het sportmerk gaat nu nog een stap verder in het motiveren van jonge vrouwen en lanceert als eerste sportmerk een eigen academy: de PUMA Academy. Hiermee wordt een wisselend on- & offline lesprogramma aangeboden dat is samengesteld door verschillende experts. Ieder half jaar start er een nieuwe cursus met een ander thema en andere experts. Denk hierbij aan onderwerpen als: hoe ga je om met stress & social pressure, hoe stel je een carrièreplanning op, wat zijn de mogelijkheden van personal branding and the list goes on and on. Het lesprogramma is gratis online te volgen, maar inschrijving is wel verplicht. PUMA organiseert daarnaast offline classes waar de thema-experts hun colleges geven. Het thema waar de PUMA Academy mee start is: Relax! Hoe om te gaan met stress & social pressure.

Kick-off event

Op 5 november vindt het kick-off event plaats. Naast de experts zijn er nog veel meer andere gezichten uit de Puma Family aanwezig, zoals Lauwtje en I am Aisha. Deze vrouwen willen al je vragen beantwoorden, je nieuwe inzichten geven en inspireren. De dag wordt gehost door Veronica van Hoogdalem.

puma

Lesprogramma’s

  • Shelly Sterk over sociale druk op social media, onzekerheid, prestatiedruk, de kracht van vrouwen (en meer)
  • Froukje Bouma over werk-privé balans, hoe jezelf als vrouw staande te houden in de – door mannen gedomineerde –      muziekindustrie, netwerken, jezelf profileren (en meer)
  • Suzan Kuijsten over het slimmer worden in omgaan met stress, het herstellen van je energie, misverstanden rondom      stress (en meer)

De online cursus is vanaf 17 januari 2020 te volgen, de offline colleges starten op 15 januari 2020 en vinden gedurende drie maanden plaats. Mocht je dus eerst willen kijken of de cursus bij je past, kun je eerst naar het kick-off event komen om geïnspireerd te worden en informatie in te winnen.

Wat kun je winnen?

  • Gegarandeerde aanwezigheid tijdens het PUMA Academy kick-off event in Amsterdam op 5 november met Veronica van Hoogdalem als host en Shelly Sterk (TV presentatrice), Froukje Bouma (Artist Manager) en Suzan Kuijsten (Stress ervaringsdeskundige) als experts
  • Gegarandeerde deelname aan één van de sessies met de experts
  • Goodiebag met de nieuwe Puma Cali Sport sneakers

Hoe kun je meedoen?

Klinkt dit voor jou als muziek in je oren en kun je wel een duwtje in je rug richting female empowerment gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij mogen namelijk 2×2 lezeressen naar het PUMA Academy kick-ff event sturen. Vul het formulier in om kans te maken op een plek bij het event samen met je bestie/moeder/zus/tante, deelname aan één sessie met de experts én een goodiebag met de nieuwe Puma Cali Sport sneakers.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

LEES OOK:

Beeld: Puma

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen