Zendaya

Zendaya is veel meer waard dan je misschien denkt

Zendaya is pas 24 jaar, maar heeft nu al een enorm succesvolle carrière. Van rollen in populaire series, tot schitteren op het witte doek naast celebs als Hugh Jackman en Zac Efron. Benieuwd wat Zendaya allemaal heeft gedaan tot nu toe en wat ze waard is? Lees snel verder!

Van little girl tot star

Sinds 2009 staat Zendaya in de schijnwerpers, dus je kan wel raden dat ze ondertussen a lot of money heeft verdiend. Ze begon als Disney Channel-ster en schittert ondertussen in de super populaire HBO-show Euphoria. Ook maakt ze een statement met de zwart-witfilm Malcolm & Marie en heeft ze gespeeld in The Greatest Showman. Daarnaast heeft ze een GEWELDIG gevoel voor mode en is ze grappig, nuchter and a real powerwoman.

Doorbraak

Voordat Zendaya écht bekend werd, is ze bezig geweest met modellenwerk en dansen. Wist je dat ze ooit backup dancer is geweest in een commercial met Selena Gomez? Je checkt ‘m hieronder. Kan jij Zendaya spotten?

Dit was alleen niet haar grote doorbraak. Die kwam pas toen ze in 2010 één van de hoofdrollen pakte in Shake It Up van Disney Channel. Vanaf toen is Zendaya als een raket gegaan. Na de serie heeft deze boss babe gespeeld in verschillende Disney-films en heeft ze in 2014 de hoofdrol gekregen in een andere Disney-serie, namelijk K.C. Undercover. Ken jij het nog?

Bioscoopfilms

In 2017 werd Zendaya gecast in de speelfilm Spider-Man: Homecoming en dit was haar debuut op het grote witte doek. In datzelfde jaar zien we Zendaya met roze lokken in hoepels zwaaien en de sterren van de hemel zingen met Zac Efron in The Greatest Showman. Op dit moment zien we Zendaya in Euphoria waarin ze een meisje speelt die kampt met een drugsverslaving. Ook heeft ze een halfjaar terug de rol van Marie in Malcolm & Marie op zich genomen en that movie is pretty impressive, want het is een zwart-witfilm waarvan de productie heel strikt en geheim is geweest.

Muziek

Zendaya is een echte alleskunner, want naast haar carrière als actrice, maakt ze muziek. We kennen natuurlijk allemaal de song Rewrite The Stars, maar wist je ook het multitalent eigen singles heeft? In 2011 heeft ze er meerdere uitgebracht en in 2013 heeft Zendaya een debuutalbum zonder titel gedropt. The music goes waaay back en een echte grote popster is ze er helaas niet mee geworden. Wel kan je de muziek van Zendaya gewoon nog streamen. Luister hieronder haar song uit 2013!

Mode-icoon

The list goes on, want Zendaya is ook een echt stijlicoon. Ze heeft duizenden deals binnengehaald als merkambassadeur voor verschillende beauty bedrijven. Zo is ze bijvoorbeeld het gezicht geweest van merken als Valentino en Lancôme.

Als klap op de vuurpijl heeft Zendaya ook nog eens eigen producten, zoals een boek en een kledinglijn. Ook heeft ze in 2019 samen met Tommy Hilfiger samengewerkt aan een kledinglijn. Is er iets wat ze nog niet heeft gedaan?

Moneytalk

Dat Zendaya veel heeft gedaan en een flinke bankrekening heeft, is wel duidelijk. Maar hoeveel is ze nou écht waard? Well, houd je vast, want volgens Celebrity Net Worth wordt haar nettowaarde geschat op $15 miljoen(!). Zendaya is pas 24, dus met dit tempo zal ze waarschijnlijk op haar 30e in een big castle wonen en de wereld overnemen.

Bron: Seventeen | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen