Bellward

10 Films om te kijken als je van Twilight houdt

Let’s be honest: er zal nooit meer een film zijn zoals Twilight. Of je er vroeger van hield of er nog steeds van houdt, het was een monsterlijk succes en iedereen is obsessed. Maar nadat je het voor de honderdste keer hebt gezien, ben je misschien toch een keer toe aan iets nieuws. Gelukkig voor jou (en ons) zijn er een paar films die je hetzelfde gevoel geven als onze favoriete teenage movie.

1.Beautiful Creatures

Ethan Whate’s rustige leventje wordt overhoop gegooid als er een nieuw meisje in zijn dorp komt wonen. Tot zijn grote verbazing is het hetzelfde meisje dat hij altijd ziet in z’n dromen, wie en wat is zij?

2.Beastly

Het verhaal van Beauty and the Beast, maar dan in een modern jasje. De steenrijke, arrogante Kyle wordt vervloekt door een heks die hij pest. Shamed by his monsterlijke voorkomen moet hij van z’n vader in een afgesloten penthouse wonen. Als hij de lieve Lindy ontmoet, wordt zijn kans om de vloek te verbreken steeds groter. Heb je tijdens de film heimwee naar de Disneyversie? Dan kun je natuurlijk tijdens de film je haar in een echte Bellelook doen.

3.Cirque de Freak: The vampire assistent

Verveeld door zijn doodsaaie leven bezoekt Darren Shan met zijn beste vriend Shawn de freakshow van Cirque de Freak. De bff’s komen erachter dat de monsters en mytische wezens net zo echt zijn als het feit dat Trump president is. Ze zijn vooral geïnteresseerd in Larten Crepsey (see what they did there?), een vampier. De jongens vragen aan het monster van de nacht of hij ze wil veranderen in een vamp en what comes next is a bunch of drama.

4.Red Riding Hood

Als Valerie erachter komt dat haar ouders haar hebben uitgehuwelijkt aan een rijke man, is ze van plan om weg te lopen met haar grote liefde Peter. Vlak voordat de twee lovebirds kunnen wegrennen, eindigt de zus van Valerie als een midnight snack van een wolf. Met de dood van haar zus kom Valerie erachter dat ze eigenlijk niet veel weet van haar beloved.

5.The Host

Toevallig is dit verhaal geschreven door de enige echte Stephanie Meyer, de bedenkster van Twilight. De mensheid is in crisis, de wereld is overgenomen door alienparasieten. De jonge Melanie is één van de weinige mensen op de planeet, maar snel wordt zij ook possesed door een buitenaards wezen. Melanie strijdt om haar lichaam terug te krijgen en zich te herenigen met zowel haar lover als het verzet.

6.Vampire Academy

Rose Hathaway is een damphir, een half mens half vampier. Haar taak is haar beste vriendin prinses Lissa te beschermen. Samen gaan ze naar de Vampire Academy waar ze er gauw achterkomen dat ze de wereld moeten redden van de ondergang. Niet heel anders dan onze eigen CG!-girls.

7.Warm Bodies

Nadat de mensheid bijna vernietigd is door een zombie eclips, lopen de zombies er levenloos in het rond. De zombie R komt een meisje Julie tegen en wordt head over heels verliefd op haar. Samen ontdekken ze wel een hele aparte manier om de mensheid te bevrijden van hun zombie brains.

8. I am number four

Number Four is samen met een paar andere Lorien-kinderen naar planeet aarde gezonden, nadat hun eigen planeet is vernietigd. Nadat de derde Lorien is vermoord, vlucht four naar Paradise, Ohio, waar hij moet proberen te overleven.

9.Fallen

Luce Prince gaat naar Sword and Cross nadat zij de schuld krijgt op de moord van haar bff. Daar ontmoet ze Daniel and she instantly voelt iets voor hem, hij helpt waar te ontdekken wie ze werkelijk is en waarom zij zich zo voelt.

10.Percy Jackson and the Olympians; The lightening Thief

Oppergod Zeus beticht Percy Jackson ervan de bliksemschicht te hebben gestolen. Percy ontdekt dat hij de zoon van Posseidon is en dus een demigod. Als er oorlog dreigt uit te breken moet Percy erachter komen wie echt de dief van de bliksemschicht is.

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen