Write before christmas

10x De leukste kerstfilms op Videoland

HO HO HO, Merry Christmas! Kerst komt er alweer bijna aan en de streamingsdiensten droppen dan ook om de haverklap nieuwe kerst movies. Deze tien feelgood kerstfilms staan nu op Videoland!

Write Before Christmas 

In de de Hallmark Channel-film wordt Jessica vlak voor kerst gedumpt door haar vriend. Hierdoor besluit ze om vijf mensen die haar leven hebben veranderd een kerstkaartje te sturen. Haar oude muziekleraar stuurt ze er ook eentje en als zijn zoon de kaart voorleest, wordt hij op pad gestuurd om een kerstcadeau aan Jessica te geven. Wanneer de twee elkaar ontmoeten voelen ze zich meteen tot elkaar aangetrokken…

Kerst Met De Kuijpers

Kerst met de Kuijpers is een vijfdelige serie die zich afspeelt rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers. De man van Marja is drie jaar geleden overleden en sindsdien viert ze ieder jaar kerst met haar zoons Frank en Casper en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons voor het eerst andere plannen, wat Marja eigenlijk wel goed uitkomt… Ze heeft namelijk een secret lover waar haar zoons nog niks vanaf weten.

Heb je alleen (of ook) een Netflix-account? Deze nieuwe kerstfilms op Netflix wil je niet missen!

Forever Christmas

Voor Will, a.k.a. Mr. Christmas, is het iedere dag Kerstmis en dat is vooral te zien aan zijn huis. Volgens televisieproducer Sophia is Will de perfecte kandidaat voor haar nieuwe reality-format, maar Will heeft zijn twijfels erbij. Wanneer de twee madly in love vallen komt Sophia in een lastige positie… Gaat ze voor de kijkcijfers of voor de liefde?

Deze nieuwe seizoenen van je favo Netflix-series worden nu opgenomen

Christmas Made To Order

Deze romantische kerstfilm gaat over architect Steven die zijn hele familie uitnodigt voor de feestdagen, maar niet goed weet hoe hij alles moet regelen. Als oplossing huurt hij feestexpert Gretchen in voor de ultieme Christmas Party. Al snel beginnen de twee gevoelens voor elkaar te krijgen, maar als Gretchen een belangrijke kans krijgt moeten ze beslissen wat écht belangrijk is.

Christmas Made to Order is ook erg populair op Netflix (en stootte de populaire Holidate van de troon). Deze lekkere foute kerstfilm heeft Alexa PenaVega en Jonathan Bennett in de hoofdrol (dé hunk uit Mean Girls). Alhoewel de film pas net op Netflix en Videoland staat, kwam hij in 2018 al uit op Hallmark Channel.

Christmas Wonderland

Heidi (Emily Osment) werkt in New York bij een kunstgalerij, maar moest plotseling naar haar home town om op haar nichtje en neefje te passen. Eenmaal aangekomen komt ze erachter dat ze echt alle taken van haar zus moet overnemen and that includes haar oude jeugdliefde helpen met het organiseren van het kerstbal. Terwijl ze herinneringen ophalen vindt Heidi haar passie voor schilderen terug en vraagt ze zich af of ze eigenlijk wel terug wil naar New York.

Filmtip: Jingle Jangle: A Christmas Journey, de nieuwste kerstfilm op Netflix!

A Princess for Christmas

Het leven van Jules Day staat volledig op zijn kop wanneer haar zus en zwager plotseling overlijden en ze noodgedwongen de zorg van haar neefje en nichtje op zich moet nemen. Het gaat haar in eerste instantie niet gemakkelijk af, maar ze is vastbesloten om de kinderen een leuke kerst te bezorgen. On top of all that verliest Jules haar baan en op dat moment weet ze al helemaal niet meer wat ze moet doen. Totdat ze een uitnodiging van een verloren familielid krijgt om naar Europa te komen, waar ze kerst mogen vieren op Castleburry Hall

Deze leuke films staan vanaf nu op Videoland

Love Actually

Love Actually is zo’n film die je 100 keer kan kijken, zonder dat het gaat vervelen. In de film volgen ze verschillende koppels in Engeland die allemaal op zoek zijn naar liefde. De cast van de film bestaat uit veel bekende namen zoals Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson en Bill Nighy.

The Holiday

Nog zo’n classic! In The Holiday ruilen Amanda (Cameron Diaz) en Iris (Kate Winslet) tijdens de kerstdagen twee weken van huis. Beide dames zijn teleurgesteld in de liefde, maar misschien vinden ze de liefde wel in hun ‘nieuwe’ huis…

Kerst Bij Koosje

Na het succes van de serie Kerst Met De Kuijpers, lanceerde Videoland vorig jaar een nieuwe kerstserie met Katja Schuurman en Eva van de Wijdeven. Merel organiseert samen met haar broers en haar vader het jaarlijkse kerstdiner in hotel Koosje. Zo zetten ze de traditie voort die is begonnen bij de overleden Koosje, hun moeder en echtgenote die kerst altijd de mooiste tijd van het jaar vond.

Mingle All the Way

Noel Kahn uit Pretty Little Liars kennen we allemaal, maar in het echte leven heet deze acteur Brant Daugherty en speelt ook in de kerstfilm Mingle All The Way. De film gaat over Molly die een app heeft bedacht waardoor mensen een partner kunnen vinden om mee te verschijnen op belangrijke gebeurtenissen. Via de app leert ze Jeff kennen, maar wanneer ze erachter komen dat ze elkaar al eerder ontmoet hebben zonder succes, besluiten ze toch om samen naar hun afspraken met kerst te gaan…

Deze drie hernieuwde klassiekers van Disney kun je meteen streamen op Disney+

 

Bron: RTL Boulevard| Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen