Charles Yara

10x Dit wist je nog niet over Yara Shahidi & Charles Melton

We kunnen niet wachten tot The Sun Is Also A Star in de bioscoop verschijnt. Om je alvast helemaal excited te maken voor onze nieuwe fave film, hebben wij hier een paar feitjes over de twee acteurs die de main characters erin spelen.

1. Charles heeft in vier verschillende landen gewoond

Hij woonde in Korea, Duitsland, Amerika -in zeven verschillende staten- en nu in Canada.

2 Yara kent de wereld van Showbizz al haar leven lang

De gitter en glamour van Hollywood was altijd al dichtbij Yara vanaf haar kindertijd. Haar vader was de persoonlijke fotograaf van Prince en haar neef Naz is rapper en man van zangeres Kelis. Ze was zelfs het bloemenmeisje op hun huwelijk! So cute!

3. Charles werkte samen met Ariana Grande

Dat Charles fijn is om naar te kijken, had ook Ari in de gaten. Daarom speelde Charles Melton in haar videoclip Dump Your Girlfriend I’m Bored. 

4. Yara is een enorme Geek

De actrice is obsessed met comics en dan vooral die van Marvel. ‘Als ik een superheld zou mogen spelen, zou ik graag Iron man willen zijn of Nick Furry.’, zegt Yara. Wij kunnen niet wachten op superhero Yara!

5. Charles is een echte heer

Tijdens het Met Gala was Lana Condor haar handtas verloren in haar prachtige roze poofy jurk. Charles schoot de damsel in distress te hulp met zijn zaklamp en vond zo haar tasje. Wat een gentleman!

10xcharlesyara

6. Michelle Obama schreef Yara’s aanbevelingsbrief voor de universiteit

Yara is een ongelofelijke slimme meid. Niet alleen studeert ze ook nog naast het acteren, maar ze doet zelfs twee opleidingen naast elkaar; Sociologie en African American studies. Niet alleen haar leraren bevolen haar aan bij de universiteit, maar ook Michelle Obama! De twee powergirls kennen elkaar door events waar ze allebei als spreker waren en Michelle was blijkbaar zo impressed dat ze een brief voor Yara aan de universiteit schreef #goals.

7. Charles speelde in andere grote series

Charles speelt obviously in Riverdale, maar had ook een tiny rol in Glee en speelde samen met Lady Gaga in American Horror Story Hotel. Als dat maar goed afgelopen is!

8. Yara is een social activist

We hadden het misschien al een beetje verklapt, maar Yara is een echte activiste. Ze spreekt op conferences, dezelfde als Michelle Obama!

 9. Charles is een romanticus

Hij is niet alleen super hot, maar ook enorm romantisch. Hij schrijft brieven naar z’n girl Camila Mendes en dacht ook aan hun relatie tijdens het filmen van The Sun Is Also A Star.

10. Yara heeft een zwarte band

Je moet geen ruzie maken met deze girl, ze heeft namelijk een zwarte band in karate. OMG zo cool!

Meer over Yara en Charles en de nieuwe film The Sun Is Also A Star lees je in de allernieuwste CG! #2 op pagina 74 t/m 79. Nu in de winkel!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @thesunisalsoaStar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen