Films

11x Films die je moet zien als je After leuk vindt

Ben jij net zo obsessed met de After-films als wij? Dan vind je deze elf vergelijkbare films vast ook heel leuk!

Let op: soms lijken de trailers niet te werken, maar als je erop klikt, doen ze het gewoon!

Check ook: Dit is alles wat we weten over ‘After We Fell’

Fifty Shades

De After-films worden eigenlijk de tienerversie van Fifty Shades of Grey genoemd. Waarom? You’ll have to see for yourself…

De huisgenoot van de verlegen en bescheiden studente Anastasia Steele vraagt haar om een interview met ene Christian Grey over te nemen, omdat ze zelf ziek is. Little did Anastasia know dat deze ontmoeting het begin is van een bijzondere relatie.

Er zijn in totaal drie film in de Fifty Shades-reeks, waarvan het tweede deel, Fifty Shades Darker, op Netflix staat!

365 DNI

365DNI is een Pools erotisch drama waarin we Laura volgen die op vakantie naar Sicilië gaat om haar relatie te redden. Hier wordt ze plots gekidnapt door maffiabaas Massimo die al jaren een obsessie voor haar heeft. Massimo geeft Laura vervolgens 365 dagen om verliefd op hem te worden…

Er is al bekend dat de populaire film een vervolg krijgt, ook al was er wel veel kritiek op.

https://youtu.be/zdMFYrEMr9A

No Strings Attached

Natalie Portman en Ashton Kutcher spelen in deze romcom twee beste vrienden die besluiten om friends with benefits te worden. Maar daar komen toch wat gevoelens bij kijken…

Zeker eentje om toe te voegen aan je lijstje met leuke chickflicks films!

Friends with benefits

Headhunter Jamie (Mila Kunis) en haar nieuwste cliënt Dylan (Justin Timberlake) zijn allebei hun geloof in true love verloren. Sex willen ze wel, dus worden ze friends with benefits. Maar is het wel zo gemakkelijk om sex en liefde gescheiden te houden?

Twilight

The Twilight Saga begon als een boekenserie geschreven door Stephenie Meyer. In 2005 kwam het eerste boek uit, en drie jaar later schitterde de eerste film Twilight al op het witte doek. We must admit: wij hadden gelijk hearteyes voor Edward en Jacob <3. Bella Swan had hetzelfde probleem, want pas in één van de laatste films heeft ze een keuze kunnen maken! In The Twilight Saga volgen we Bella’s verhaal, van verhuizen naar een nieuw stadje tot falling in love met een vampier. Tussendoor heeft ze te maken met evil vampires, jongens die veranderen in weerwolven en stuklopende friendships. She’s a busy girl.

Check ook: Throwback Thursday: The Twilight Saga

Gelukkig bleef deze heerlijke cheesy film niet bij één deel. Alle vijf de delen van Twilight zijn te zien op Pathé thuis, let the binge-marathon begin! Vind je de Twilight-films leuk? Dan moet je zeker ook deze films kijken.

The Best Of Me

Twee tieners worden in de zomervakantie verliefd op elkaar, maar worden kort daarna op een extreme manier van elkaar gescheiden. Twintig jaar later zien ze elkaar voor het eerst weer terug, en springt de vonk meteen weer over. Er is alleen wel erg veel gebeurd de afgelopen jaren en het stel wordt geconfronteerd met pijnlijke herinneringen en onthullingen. 

Check ook: CG! sprak met de cast van After We Collided: ‘Ik vraag mijn vrienden om niet te kijken’

Every Day

De 16-jarige Rhiannon leidt een pretty standaard tienerleven. Maar wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij zegt dat hij zich niets meer van de dag ervoor kan herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben.

Alles wordt alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam…. Ze wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Zo romantisch!

Midnight Sun

In Midnight Sun volg je de 17-jarige Katie (Bella Thorne). Zij heeft een zeldzame ziekte, die ervoor zorgt dat zelfs één zonnestraaltje haar dood kan worden. Ze brengt haar dagen meestal alleen door op haar slaapkamer. Maar ‘s avonds, als de zon onder is, opent haar wereld als ze op het plaatselijke treinstation gitaar speelt voor de reizigers. En dat is dus precies wanneer ze Charlie (Patrick) tegen het knappe lijf loopt.

Katie doet er alles aan om haar ziekte voor Charlie te verbergen, waardoor ze samen de perfecte zomer beleven. Maar hoe lang kan ze zo’n groot geheim voor hem verborgen houden?

The Last Summer

Deze romcom vindt plaats in Chicago en gaat over de vier vrienden Griffin, Alec, Phoebe en Erin, die na de zomervakantie allemaal hun eigen weg zullen gaan op de universiteit. De personages zullen in de film flink worstelen met hun identiteit, de liefde en hun dromen, voordat ze aan dit nieuwe hoofdstuk van hun leven beginnen.

The Kissing Booth

Elle en Lee zijn geboren op dezelfde tijd in hetzelfde ziekenhuis en zijn sindsdien al vrienden. Voor hun vriendschap bedenken ze regels waar ze zich beiden aan moeten houden. Eén regel is dat je niet met elkaars broers of zussen mogen daten. Net jammer dat Lee een hele knappe broer heeft…

Er staat ook al een deel 2 op Netflix en hier kun je de eerste beelden van deel 3 zien! Check ook: 12X Films die je moet kijken als je The Kissing Booth leuk vindt

To All The Boys I’ve Loved Before

To All The Boys I’ve Loved Before is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Jenny Han. Het verhaal gaat over Lara Jean Covey die net als elke 16-jarige meid wel eens een crush ontwikkelt. Maar in plaats van de jongens te vertellen hoe ze zich voelt, schrijft ze liefdesbrieven die ze nooit verstuurd. Op de een of andere manier stuurt iemand (geen spoilers!), de brieven naar Lara Jean’s crushes, awkward!

Er is inmiddels ook al een deel twee, To All The Boys 2: PS I Still Love You, én over een maand verschijnt het allerlaatste deel op Netflix: To All The Boys: Always and Forever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • chloroquine phosphate vs plaquenil
  chloroquine phosphate vs plaquenil
  Reactie: erectile issues in your 40s [url=https://plaquenilx.com/#]hydroxychloroquine sulfate plaquenil[/url] top erectile dysfunction physicians
  Beantwoorden
 • zonysoory
  zonysoory
  Reactie: [url=https://vslevitrav.com/]levitra online[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen