Amazon prime

11x De leukste series om te kijken op Amazon Prime

Heb jij al Amazon Prime, of twijfel je nog om een abonnement te nemen? CG! zet de leukste series van deze streamingdienst voor je op een rijtje!

1. The Marvelous Mrs. Maisel

Huisvrouw Midge Maisel is getrouwd met een zakenman, die ook beginnend stand-up comedian is. Op een dag komt Midge erachter dat haar man vreemdgaat. In een dronken en boze bui waagt ze een poging om zelf stand-up comedian te worden, waar ze verrassend genoeg erg goed in bijkt te zijn. De serie is mega funny en heeft in 2018 zelfs een Golden Globe én een Emmy gewonnen.

2. Bosch

Bosch is een typische politieserie die draait om rechercheur Bosch. De rechercheur wordt al ruim twee jaar verdacht van een moord, terwijl hij zelf nog zaken oplost. De serie bestaat tot nu toe uit zes seizoenen, maar er komt binnenkort een zevende bij!

3. House

House is een ziekenhuisserie die draait om de unieke dokter Gregory House. Gregory is graag op zichzelf en communiceert heel direct. Ondanks zijn aparte persoonlijkheid, lukt het hem om diagnoses te geven aan ongeneeslijk zieke mensen. Zo maakt hij acht seizoenen lang een hoop mensen beter, maar zorgt hij ook voor veel problemen.

Lees ook: Deze nieuwe seizoenen van je favo Netflix-series kan je in 2021 verwachten

4. The Boys

De serie The Boys speelt zich af in een tijd waar superhelden beroemd zijn. De meeste superhelden zijn arrogant en gebruiken hun superkrachten voor de verkeerde dingen. De twee superhelden groepen ‘The Boys‘ en ‘The Seven’ komen tegenover elkaar te staan en deze ruzie levert veel actie op!

5. Sneaky Pete

Marius komt eindelijk vrij uit de gevangenis, maar wordt gelijk achterna gezeten door de misdaadbaas die hij ooit beroofd had. Om niet gepakt te worden, neemt hij de naam en identiteit van zijn celgenootje Pete over. De verloren familie van Pete lijken in het plan te trappen. Met de nadruk op lijken dus…

6. The Man In The High Castle

Into oorlog verhalen? Dan is deze serie er eentje voor jou! De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Philip K. Dick. The Man In The High Castle laat zien hoe Amerika eruit had gezien als de geallieerden de Tweede Wereldoorlog nooit hadden gewonnen. De Nazi’s en Japan hebben het land overgenomen, en dit zorgt voor ontzettend veel problemen…

7. The Shield

Rechercheur Vic Mackey leidt een politieteam genaamd ‘The Strike Team’, die samen veel zaken oplossen. Naast hun politiewerk verdient het team geld met drugshandel en het overvallen van criminelen. In de serie krijgen we een realistisch beeld van vriendjespolitiek en verraad. Zelfs zo realistisch dat verschillende échte politiebureaus iets minder blij waren met de serie…

8. Downtown Abbey

Downtown Abbey is by far één van de best en meest bekroonde series ever. De kans is groot dat je de naam weleens hebt horen vallen. De serie speelt zich af in 1912 en draait volledig om de Crawley familie. Ze wonen in het Downtown Abbey-landhuis en dragen prachtige kostuums. Zeker een must-see als je nu obsessed bent met de Netflix-serie Bridgerton!

Check ook: Fan van Bridgerton? Deze 11 series en films moet je dan ook zeker kijken!

9. Modern Love

In Modern Love volg je verschillende koppels die net verliefd worden of die even vast zitten in hun relatie. Je leert de ups en downs van love kennen door actrices Anne Hathaway en Tina Fey.

10. Fleabag

Dat is de naam van het personage die je in deze serie volgt. Eigenlijk lijkt deze serie een beetje op een dagboek. Je volgt namelijk het leven van Fleabag, terwijl ze jou alle details geeft. Deze serie is net ietsjes anders dan andere series, omdat de actrice soms recht in de camera kijkt om je iets te vertellen. Mega fun dus!

Dit is hoe je films op Amazon Prime Video kunt kijken zonder creditcard

11. The Bold Type

The Bold Type is geïnspireerd op het leven en de carrière van Joanna Coles, voormalig hoofdredacteur van Cosmopolitan, en we volgen in de serie het leven van drie millennials en de avonturen die ze beleven bij Scarlet Magazine. Beste vriendinnen Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) en Sutton (Meghan Fathy) ontmoeten elkaar wanneer ze komen te werken op de redactie van ‘Scarlet’ dat wordt geleid door hoofdredacteur Jacqueline (Melora Hardin).

Vier jaar later is Jane inmiddels gepromoveerd van stagiaire tot redacteur, is Kat hoofd social media en blijft Sutton op carrière-gebied een beetje achter bij haar vriendinnen, maar doet ze er alles aan om de assistente van Oliver te worden die verantwoordelijk s voor de fashion afdeling Dan ontdekken Jane en Kat ineens dat Sutton een geheime verhouding heeft met Richard, de jurist van het blad…

Bron: WOW nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen