#omg

You’re never too old for Disney! Gelukkig maar, want er komen weer een hoop nieuwe films aan die we écht willen moeten zien. Zo veel dat het bijna lijkt alsof de studio iedere dag een live-action remake van één van hun klassieke films aankondigt. Wij klagen niet hoor, dit is alsof onze dromen uitkomen. Maybe, because we made that wish upon a star. Omdat het bijna te veel is om bij te houden heeft CG! een makkelijk overzichtje voor je gemaakt.

 

Christopher Robin

De eerste Disney remake waar je van kunt gaan genieten is een spin off van de klassieke Winnie de Pooh. Zijn “eigenaar” Christopher Robin, is een hard werkende familie man die niet meer van het leven geniet. Wanneer hij zijn kindervriend Winnie de Pooh weer tegen komt helpt de knuffel hem weer gelukkig te worden. Christopher Robin draait vanaf 9 augustus 2018 in de bioscoop.

 

The Nutcracker and the Four Realms

Ken je de film Barbie in De Notenkraker nog? Of ben je gewoon fan van ballet? Dan is dit misschien wel je nieuwe lievelingsfilm. Vanaf 2 november 2018 draait The Nutcracker and the Four Realms in de bioscopen en de trailer is magisch!

 

The Jungle Book 2

Het is alsof de live-action versie van Jungle Book gisteren pas uitgekomen is zo goed zit de film in ons geheugen, maar er komt dus een tweede deel! Kunnen we nog meer van beren leren!


Foto: Instagram @citycinemasuli

 

Mary Poppins Returns

Ok, technisch gezien was dit al een live-action film en wordt het ook geen remake maar een vervolg op de klassieker. Niet dat het wat uit maakt want we kunnen deze legende daardoor natuurlijk niet uit onze lijst schrappen. Emily Blunt vervult de rol van Ms. Poppins. Hoe supercalifragilisticexpialidocious is dat? 20 december 2018 al in de bios, hooray!

 

Dumbo

Als je de officiële trailer van de remake van Dumbo nog niet hebt gezien kunnen we nog maar één ding zeggen, kijken!
Het wordt dan duidelijk dat de echte versie even zielig zal zijn als de klassieker. Pak je zakdoek er maar bij. Ook voor het moment dat Dumbo gaat vliegen want dat is huilen van geluk. Nog even wachten tot maart 2019.

 

Aladdin

In eerste instantie zou ‘Geest’ zijn eigen film krijgen maar dit idee is toch geschrapt om alsnog het klassieke verhaal te verfilmen. Met Will Smith in de rol van Genie moet deze film wel geniaal worden! Naar verachting kunnen we 24 mei 2019 naar de bioscoop rennen maar dit is nog niet helemaal zeker. Bekijk in ieder geval alvast de aller eerste beelden.

 

The Lion King

Hakuna Matata! Ons geluk kan niet op. Natuurlijk is ook deze film geen officiële live action remake. Er zitten zo als je weet geen mensen in de film, duhhh. En het is onwaarschijnlijk dat Disney echter dieren gebruikt voor de film. Dus is het een Centric Reboot geworden, net als bij The Jungle Book. Do we care? Nope. Want wist je al dat Beyonce de stem van Nala speelt?  The Lion King staat voor 19 juli 2019 in de planning bij de bioscopen en ook hier kun je al een teaser van bekijken!

 

mulanMulan

Al het nieuws voor Mulan is tot nu toe nog een beetje teleurstellend. Zo gaan de geruchten dat haar crush Li Shang geen rol krijgt in de remake. Ook Mushu moeten we waarschijnlijk missen. Toch blijven we positief want als Dinsney deze keuzes maakt moet het vast om een goede reden zijn. Een ding weten we wel, Liu Yifei speelt de hoofdrol. Heb je geduld tot maart 2020?

 

En dan nog een aantal films waarvan we nog geen release datum weten. Oh well, we laten ons verrassen. Maar dat de films er komen, is in ieder geval een feit.

 

The Little Mermaid

Voor nu kunnen we je helaas weinig vertellen over een echte versie van onze favoriete mermaid ArielAlleen dat er één aankomt. De film zal zowel oude als nieuwe liedjes bevatten maar er is nog geen informatie over wanneer The Little Mermaid part of our world wordt.

 

Snow White and the Seven Dwarfs

Mirror, mirror on the wall weet je wie de rol van Sneeuwwitje vervullen zal? Het is bijzonder hoelang Disney heeft gewacht met een remake van Snow White and the Seven Dwarfs gezien het verhaal de allereerste was van de succesvolle prinsessenreeks. Hoewel we eerder al versies als Snow White and the Hunstman kregen waren dit geen officiële Disney films. Nu deze er wel aankomt kunnen we een nieuwe rol verwachten, die van Snow White’s zusje, Rose Red.

 

Cruella De Vil

Yep, het gerucht is waar: Emma Stone gaat onze minst favo fashionista ever spelen. De jonge versie dan wel, maar dat maakt ons niet minder benieuwd. Ze krijgt de Maleficent treatment wat inhoudt dat we er achterkomen wat Cruella zo Cruel-la heeft gemaakt.

Foto: Instagram @papodeblogueiro

 

Peter Pan

David Lowery, de director van Pete’s Dragon zal de reboot van Peter Pan maken. Als je kunt herinneren hoe amazing de draak in deze film is, dan moet de krokodil wel angstaanjagend worden!

 

Tinker Bell

Nu we het toch over Peter Pan hebben, Reese Witherspoon brengt ons favo elfje tot leven met wat pixie dust in deze live-action film. We can’t wait.

Foto: Instagram @livelovecinema

 

Chernaborg

Vele zullen deze Disney villain misschien niet herkennen. Chernaborg was de slechterik in de laatste Fantasia film uit 1940. Waarom dit duistere karakter zijn eigen film krijgt? Geen idee. Maar laten we erop vertrouwen dat Disney weet wat ze doen. Dat weten ze tenslotte altijd.

 

Pinocchio

Ben je inmiddels al van je stoel gevallen? Ja, ook onze favoriete marionette die er van droomt om een echt jongetje te zijn, krijgt zijn live action remake.

 

Maleficent 2

En Angelina Jolie is weer on board. YASS!


Foto: Instagram @disneymaleficent

 

Sword In The Stone

Er is maar één feit bekend over het klassieke verhaal van king Arthur en dat is dat de schrijver en producer van Game of Thrones aan deze film gaat werken. Awesome!

 

Lady and the Tramp

Als er iemand twee spaghetti slurpende honden in een live-action film kan maken dan is het Disney. En waarom hebben ze daar zo lang mee gewacht? Het wordt hoogtijd dat we de verwende cocker spaniel en de zwerfhond boven een bord spaghetti met gehaktballen verliefd zien worden.

 

Jungle Cruise

ALLE Magic Kingdom-style Disneyparken hebben een attractie die Jungle Cruise heet, behalve… juist: Disneyland Parijs. Maar de attractie wordt omgetoverd tot film die we hier gelukkig wel kunnen zien. Starring Dwayne Johnson aka The Rock. Cool!


Foto: Instagram @what_the_fox_did_you_say

 

Dat wordt popcorn inslaan! A whole lot of popcorn, wij beginnen alvast met aftellen. So exciting!

 

 

LEES OOK: SHOPPEN: DISNEY PRINSES BIKINI’S

 

 Fotografie: Filmhoek