Het is ondertussen alweer de vierde week van januari. Wat staat er de komende zeven dagen in de sterren geschreven voor jou? Check it out.

 RAM (21 MAART TOT 19 APRIL)

Jij bent op en top in controle van alles wat er om je heen gebeurt. Dat is goed, maar probeer het soms ook los te laten, want anders zou je er zelf nog wel eens last van kunnen krijgen.

 STIER (20 APRIL TOT 21 MEI)

Deze week staan jouw doelen en aspirations centraal, en je hebt ook zin om hard te werken aan wat je leuk vind. Keep going, girl! #lifegoals

 TWEELINGEN (22 MEI TOT 2O JUNI)

Iedereen wilt wat van je – jouw agenda zal alleen maar voller worden deze week. Toch vind jij dat helemaal prima, want je bent niet voor niets een social butterfly!

 KREEFT (21 JUNI TOT 22 JULI)

Je loop over van de positieve energie, het is bijna alsof jij de lente al voelt! Toch zou het kunnen dat je nét iets meer de spotlights in wordt geduwd dan je lief is, maar hey, dat kun jij wel aan.

 LEEUW (23 JULI TOT 22 AUGUSTUS)

Het leven lijkt misschien rooskleurig, maar alle beslissingen die je maakt kunnen consequenties hebben! Gelukkig hoeven dit niet altijd negatieve consequenties te zijn, dus maak je niet te veel zorgen.

 MAAGD (23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER)

Misschien voelt alles op dit moment even te intens voor jou. Zorg even dat je genoeg slaapt, goed uitrust en wat tijd voor jezelf neemt, want dat is ook belangrijk.

 WEEGSCHAAL (23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER)

 

 SCHORPIOEN (23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER)

Net zoals Kreeft heb jij heel veel energie, misschien zelfs iets te veel voor jouw doen. Probeer je focus en concentratie niet te verliezen, en blijf vooral hard werken.

 BOOGSCHUTTER (22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER)

No fooling around, dat is zo´n beetje jouw motto voor deze week. Je hebt geen tijd voor onzin of tijdverspilling, jij doet liever iets nuttigs met je tijd.

  STEENBOK (22 DECEMBER TOT 19 JANUARI)

Jij en je friends liggen deze week op één lijn met elkaar. Misschien komt er zelfs een nieuw iemand bij de vriendengroep! Jij voelt je sociaal en straalt dat ook uit.

 WATERMAN (20 JANUARI TOT 18 FEBRUARI)

We weten allemaal dat jij een geboren grappenmaker bent, Waterman. Maar probeer jezelf ook eens serieus te nemen deze week, want je kunt zo veel!

 VISSEN (19 FEBRUARI TOT 20 MAART)

Ondanks dat je altijd een beetje dreamy bent, is het deze week een beetje erger dan normaal. Tijdens de les of werk zit jij vaak te dagdromen! Probeer erbij te blijven, and you’ll be fine.