Heb jij The Nutcracker and the Four Realms al gezien?

In The Nutcracker & The Four Realms volg je Clara (Mackenzie Foy). Alles wat ze wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer (Morgan Freeman), leidt haar naar de felbegeerde sleutel. Maar deze leidt verdwijnt plotseling in een vreemde en mysterieuze wereld.

Hier ontmoet Clara soldaat Phillip (Jayden Fowora-Knight), een bende muizen en de regenten die over drie koninkrijken heersen: Land van Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoepgoed. Clara en Phillip moeten het onheilspellende vierde Koninkrijk trotseren, de thuishaven van de tirannieke Moeder Ginger (Helen Mirren) om hier de sleutel van Clara te vinden en hiermee hopelijk de harmonie terug te brengen in de nu zo wankelende Koninkrijken.

Ballerina Princess

De rol van Ballerina Princess, de mooie danseres die Clara door de koninkrijken begeleidt, wordt vervuld door Misty Copeland. Zij is de eerste Afro-Amerikaanse ballerina die de titel Principal Dancer (de hoogste titel binnen het ballet) kreeg bij The American Ballet. Enne, CG!’s Ivana vloog naar Londen om haar te interviewen! Wil jij weten hoe ze het vond om in de film te dansen? Check dan nu de video!

 

Abonneer gratis op ons YouTube-kanaal!

Volg CG! ook op:

cosmogirl.nl
Instagram
Facebook

 

LEES OOK: LITTLE MIX LYRICS GELEKT VAN NIEUWE (ONOFFICIËLE) SINGLE!