Iedereen gaat anders met een break-up om. Ariana Grande stort zich helemaal op haar muziek en haar nieuwe tour. Haar ex Pete Davidson daarentegen, kiest ervoor om er grapjes over te maken. Maar daar is Ari helemaal klaar mee.

In een promo filmpjes voor SNL stelde Pete zich afgelopen donderdag voor aan Maggie Rogers. ‘Hi, ik ben Pete. Wil je met me trouwen?’ Auwch.

Hij doelt natuurlijk op zijn ultrasnelle verloving met Ariana. Maar eerlijk Pete, was deze sneer echt nodig? We don’t think so! Geen wonder dat Ariana in een opwelling direct reageerde op Twitter. ‘Voor iemand die beweert dat hij niet altijd het laatste nieuws wil zijn, klamp je je er wel heel erg aan vast’, postte ze. Hoewel ze geen naam noemt is het duidelijk over wie het gaat. Ze voegde er nog aan toe ‘Bedankt, volgende!’ Waarschijnlijk kreeg ze spijt van haar kille, maar zeker rechtvaardige reactie, want kort erna verwijderde ze de Tweets.

 

Oeps, en die tatoeages dan?

Tijdens de relatie lieten Pete en Ariana het woord ‘Reborn’ op hun handen tatoeëren, maar Ari heeft die van haar deze week laten coveren. Pete was vorige week al bezig om die van hem te laten bedekken. Hij had er zelfs meerdere. Volgens TMZ zei hij, ‘Ik heb een zootje tattoos laten bedekken, dat was ook leuk. Ik faal enorm op het tatoeagefront. Het is zo erg, dat ik zelfs bang ben om een tatoeage van m’n moeder te nemen.’

 

Pete maakte al eerder grapjes (duh, hij is een comedian)

We hebben het erg met Ariana Grande te doen, maar toch is het ook wel sneu voor Pete die overduidelijk smoorverliefd op haar was. Hij liet tijdens hun relatie in meerdere grappen doorschemeren dat hij niet snapte wat ze met hem deed. Op 22 oktober, een week nadat de twee uit elkaar gingen, moest Pete optreden tijdens een benefiet. Hier had hij geen zin in, maar ‘ik stond al op de flyer, dus ik moest wel’, zei hij tegen Judd Apatow. Pete woonde tijdens zijn relatie bij Ariana en zijn grap ‘Heeft iemand nog een kamer nodig? Of zoekt iemand een huisgenoot?’, was dan ook sad but true.

Hopelijk kunnen de twee elkaar loslaten zonder dat er nog meer pijnlijke opmerkingen over en weer gaan.

 

LEES OOK: 9X Ariana Grande zit er even helemaal doorheen

 

Fotografie: Brunopress