wassenbeelden

6x Dit zijn de meest mislukte wassenbeelden

Je bent er vast weleens geweest om met je favo celeb op de foto te gaan: Madame Tussauds. Dit museum staat erom bekend perfecte kopieën neer te zetten van celebreties als Dua Lipa, Lil kleine en Justin Bieber. Niet elk wassenbeeld is altijd een perfecte cloon van ‘het origineel’, zo bleek deze week het bij de onthulling van het wassenbeeld van Ariana Grande in het Britse Madame Tussauds. Maar dit was niet alleen bij Ari het geval. Are you ready voor de meest mislukte wassenbeelden?! Read on!

Beyonce

Queen B kan natuurlijk niet ontbreken in zo’n awesome museum als Madame Tussauds en er zijn dan ook al meerdere pogingen gewaagd om haar zo goed mogelijk na te maken. Bij deze beelden is dat in ieder geval níét helemaal gelukt.

Jennifer Lopez

Ook de perfectie van J.LO is gewoon niet na te maken. Wij vragen ons af waarom ze zo geschrokken kijkt. Misschien zag ze hoe haar beeld eruit kwam te zien?

lelijkejo

Taylor Swift

Barbie? Nee, dit is Taylor Swift..

Naylor Swift

Prince William

Als je dan al besluit een wassen beeld te maken van een royal, dan doe je er alles aan om ze niet te beledigen. De vraag is maar of Price William beledigd is of niet.

Wiliamnot

Miley Cyrus

Onze Disney babe die vandaag een nieuw album heeft uitgebracht, is op de een of andere manier omgetoverd tot een ver nichtje van de horrorpop Chuckie.

chucky cyrus

Justin Bieber

Deze versie van JB kan zo in de Sims! Nee, wij houden het liever bij de real life versie van Justin.

Justinbeaver

Welk beeld vind jij het meest mislukt?

LEES OOK: 

Beeld: Red Carpet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen