We kennen deze celebs allemaal bij hun stagename,maar wist je bijvoorbeeld ook dat zangeres Lorde helemaal niet haar echt naam gebruikt? Lorde is niet de enige celeb die haar naam heeft veranderd. Speciaal voor jou hebben we er een paar op een rij gezet. Lees je mee?

 

1 Bruno Mars

Deze naam had je nooit verwacht, maar de echte naam van Bruno Mars is Peter Gene Hernandez. Zijn vader noemde hem vroeger Bruno doordat hij een bolle baby was, vandaar dat zijn artiestennaam ook Bruno Mars is. De naam Mars is erbij gekomen omdat alle meisjes altijd zeiden I’m out of this World!

 

2 Lorde

Real name: Ella Marija Lani Yelich-O’Connor. Nu zul je je vast afvragen hoe komt ze ooit op de naam Lorde is gekomen. Al van kleins af aan was ze al geïnteresseerd in royals. Ze voegde een e toe aan het woord lord om het net even wat vrouwelijker te maken.

 

3 Gigi Hadid

Wow, wist jij dit al? Gigi’s echte naam is Jelena Noura Hadid. Haar naam was toch iets te lastig vandaar dat ze samen met haar moeder besloot om een nieuwe naam te nemen. Ze heeft hier zeker geen spijt van, want Gigi klinkt ook nog eens heel catchy.

 

4 Miley Cyrus

Real name: Destiny Hope Cyrus. Omdat ze altijd met een lach op haar gezicht liep, besloot ze in 2009 haar naam te veranderen naar Miley. Voor als je het nog niet begreep; het Engelse woord voor lach is smiley, om het om te toveren naar een echte naam werd het Miley.

 

Fotografie: BrunoPress.