Sinds we toch allemaal 24/7 op Netflix te vinden zijn, is het tijd om de allerleukste dansfilms op een rijtje te zetten. Pak een bakje chips, een kleedje en ga er lekker voor zitten, want dit wil je niet missen. Laat dat kleedje maar zitten, want bij deze films kun je niet stil zitten.

 

Grease

Schaamteloos meezingen en dansen is bij Grease echt een must. Echt een klassieker die niet in dit lijstje mag ontbreken. You’re the one that I want!

 

Step Up

Deel 1,2,3,4 en JA er is dus zelfs een deel 5. Ze zijn allemaal echt de moeite waard om te kijken. Een Step Up marathon met je besties kan dan ook zeker niet ontbreken. Om eerlijk te zijn, uren staren naar Channing Tatum is ook geen straf!

 

Step Sisters

Deze film ken je misschien nog niet, maar OMG it’s amazing! Jamilah Bishop, is student en heeft alles wat ze altijd al wilde hebben. Het enige dat ze nog nodig heeft, is een aanbevelingsbrief om te kunnen studeren bij Harvard. Om dit te bereiken krijgt ze de opdracht om een andere studentenvereniging op het juiste pad te krijgen. Lukt het haar om met het nieuwe team de danscompetitie te winnen?

 

Lift Me Up

Wanneer de moeder van Sarah plotseling overlijdt, blijft ze alleen achter met haar stiefvader. De band tussen hun is alleen niet heel goed. Gelukkig vindt ze haar uitlaatklep in dansen.

 

Beeld: Netflix