Beyoncé heeft aangekondigd dat ze naar Amsterdam komt. Nu we allemaal super excited zijn is het tijd om alles weer even op te frissen met de leukste feitjes over Queen B. Wist je bijvoorbeeld dat Beyoncé allergisch is voor parfum? Om de wachttijd voor de kaartverkoop iets te verzachten zocht CG! de vier leukste feitjes op.

 

1

Beyoncé schreef “Crazy In Love”  binnen twee uur. Achteraf was ze er niet helemaal happy mee en moest ze overtuigd worden om het toch uit te brengen. Lucky us kunnen we nu gewoon op deze hit dansen.

 

2

Write it out! Beyoncé schreef voor Essence een coverstory over haar tijdelijke stop met optreden. Dat ze ook nog eens goed kan schrijven is nu wel bewezen. Het artikel “Eat, Pray, Love” won een award van the New York Association of Black Journalists.

 

3

Voordat Blue Ivy was geboren heeft Beyoncé een miskraam gehad. Zwanger worden gaat helaas niet altijd zo makkelijk. Ook heeft ze erover nagedacht om een draagmoeder in te schakelen. Lucky Beyoncé kreeg vlak daarna te horen dat ze zwanger was van een tweeling!

 

4

Beyoncé heeft echt een obsessie met nummer vier. Ze is geboren op 4 september en stond er ook op om te trouwen op 04-04-2008. Gelukkig vond Jay Z dat ook een mooie datum!

 

Fotografie: Facebook