Jaaa, het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why staat online! Er zijn meerdere nieuwe personages, waaronder Chloe. Ze is een populaire cheerleader op Liberty High die gespeeld wordt door Anne Winters. Dit is alles wat je over haar moet weten!

1 Anne Winters heeft een Emmy Award gewonnen

In 2018 won Anne een Emmy Award in de categorie Outstanding Lead Actress in a Digital Daytime Drama Series. Dit won ze voor haar rol als Mia Phillips in de show Zac and Mia. De show vertelt het verhaal van twee tieners die in het ziekenhuis liggen om te herstellen van kanker.

 

2 Annes voorbeeld is actrice Rachel McAdams

‘Ik kijk echt tegen haar op. Ze is grappig, maar ook heel oprecht. Rachel kan zo veel verschillende rollen spelen. Door haar humor en echtheid, lukt het haar altijd om iets moois neer te zetten. Het is mijn doel dat ook te kunnen en mezelf uit te dagen in verschillende rollen’, zegt ze tegen The Italian Rêve.

 

3 Anne Winters deed eigenlijk auditie voor de rol van Hannah

Toen ze het script voor de pilot las, was ze gelijk helemaal in love met de serie. Uiteindelijk heeft Katherine Langford de rol van Hannah gekregen, as you might know. Maar de auditie was niet voor niets, want Anne mag nu wel trots zeggen dat ze de rol van Chloe speelt. Speaking of Katherine Langford, inmiddels stopt ze alweer in de serie #pinkttraantjeweg.

 

4 Anne werkt het liefst samen met Justin Prentice

Justin Prentice ken je waarschijnlijk al, hij speelt namelijk de rol van Bryce Walker in 13 Reasons Why. Zijn rol en eigen karakter verschillen echt enorm, daarom vindt Anne het ook zo leuk om met hem samen te werken. ‘Maar ook de rest van de cast is heel fijn om mee samen te werken’, vertelde ze in een interview met Flare Magazine. Check hier by the way wat the cast van 13 Reasons Why verdient.

 

5 Naast acteren kan Anne ook supergoed zingen

Haar eerste solo-optreden was voor meer dan 24 duizend mensen in het American Airlines Center. Sidenote: ze was toen pas 10 jaar.

 

LEES OOK:

 

Bron: Seventeen.com Fotografie: Instagram.