Mensen veranderen hun haar om de meest uiteenlopende redenen. Omdat het zomer is, omdat je een andere identiteit wilt, omdat je de nieuwste haar trend wilt of gewoon uit verveling. Het kan allemaal en zo hebben deze celebs ook een reden gehad om hun haar te veranderen. Het zijn tenslotte ook mensen. Dat blijkt vooral uit sommige keuzes…

lavender

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

1. Ariana Grande

Ari postte vandaag een foto met haar nieuwe lavendel lokken and we love it!  Deze kleine grote superster kan ook alles hebben! Zou jij het durven?

zayn malik

2. Zayn Malik

Aka de kameleon, werd vandaag door Justdjaredjr gespot met blauw haar. Die durft zou je normaal gesproken zeggen, maar bij Zayn staan we er niet meer van te kijken. Blauw was waarschijnlijk de laatste kleur uit de regenboog die hij nog niet had geprobeerd.


3. Demi Lovato

Via haar Instagram story showde ze haar nieuw blonde lokken. Zou dit komen door haar nieuwe liefde met G-Eazy?

@puma amping up my summer sunglasses game #PumaSquad #Suede50 #ForAllTime #ad

A post shared by Tyler Blackburn (@tylerjblackburn) on

4. Tyler BlackBurn

We moesten even wennen toen onze sexy Caleb anderhalve week geleden een foto van zijn haartransformatie postte. 73% van jullie stemde dan ook NOT op onze Insta poll. Maar… misschien moesten we gewoon even wennen want eerlijk, op deze foto van vandaag is hij toch wel weer hartstikke hot!

https://www.instagram.com/p/Bk27cIxn7JH/?hl=nlhttps://www.instagram.com/petedavidson/?hl&taken-by=zacefron

5. Zac Efron

Dus… Zac heeft dreads genomen. Huilend schreeuwen wij whyyyyyyyyyy??? Hoewel we hopen dat het moest voor een rol in een nieuwe film, is dit wel een typische gevalletje identiteitscrisis. Remember Justin Bieber?

 

 

LEES OOK: 6X DIT WIST JE NOG NIET OVER KYLIE & TRAVIS

Fotografie: Instagram @arianagrande