Tip van ons, don’t mess with Lili Reinhart, want dat gaat niet onopgemerkt. De Riverdale-actrice eats you alive en vooral als het om haar hot ass bf Cole Sprouse gaat. Hier zijn vijf momenten waarop Lili badass reageerde op haar sociale media.

Als je denkt dat je over haar kunt rodelen op Twitter, think again!

Emily Rose, had waarschijnlijk nooit verwacht dat Lili Reinhart haar Tweet zou lezen, want in dat geval had ze waarschijnlijk niet zo bitchy over haar gepraat. Ze postte namelijk een foto van een DM gesprek met een vriendin, waarin ze Lili een ‘cringey bitch’ noemt en vraagt hoe het kan dat zij wel met Cole kan daten en Emily zelf niet. Haar vriendin antwoordde dat Lili zo 2013 Tumblr is en Cole waarschijnlijk vraagt om haar butt aan te raken en pizza voor haar te kopen.

Oeps, dat zag Lili. Savage as she is reageerde ze op de Tweet. ‘I tell him to touche me everywhere’, zegt ze. ‘And then we eat Chinese food. Get your facts straight, Emily.’ Yup, in your face Emily! Als je dan toch wil roddelen, zorg dan in ieder geval dat je ready bent voor welke reactie dan ook!

 

Lili Reinhart skipt Emmy night om bij het concert van de Leon Bridges te zijn

Fancy dresses en een rode loper? Sommige meisjes dromen ervan, en de grootste acteurs zorgen dat de paparazzi een goede foto van ze kunnen maken terwijl ze de Emmy’s bijwonen. Niet Lili. Zij skipt dit mega-event gerust om naar een concert te gaan en dit doet ze niet eens stiekem. Haar Insta Story stond vol met foto’s en filmpjes! Waarom liegen? Lili is goudeerlijk and we like it!

 

Ze is eventuele roddels altijd voor

Riverdale is hot en dat betekent dat de acteurs niets meer kunnen doen zonder dat dit met de wereld gedeeld wordt. Ja, we are guilty too! Maar ze zijn te leuk om er niet over te schrijven. Gelukkig kunnen ze er zelf over grappen en gaan ze er goed mee om. Zo reageerde KJ Apa ‘Omg… Cole’s not sitting next to lili…’, op een foto van Camila Mendes. Lili gooide wat extra water op het vuur en reageerde daarop met ‘they must’ve broken up.’ Hebben we al gezegd dat we van ze houden? WE LOVE YOU GUYS!

 

Ze is straight forward in haar taalgebruik

Toen Cole’s Twitter gehackt was, liet ze duidelijk merken hoe ze erover dacht. ‘Cole’s Twitter has been hacked BTW. F*ck people who do that, seriously’, Twitterde ze. Duidelijker dan dit kan het niet.

 

Ze durft zonder make up op haar social media te verschijnen

Van haar acne maakt ze geen geheim en hiervoor verdient ze in dit tijdperk, waar iedereen er altijd flawless uit moet zien, dikke punten. Ze herinnert ons eraan dat het niet nodig is om continu alleen maar op je best online te verschijnen.  Dit liet ze eerder al blijken door op haar Instagram en Twitter openlijk over haar depressiviteit en body image te praten en dat toont karakter. You go girl!

 

LEES OOK: 6X Real life issues waar Lili Reinhart openlijk over praat