Amazon Prime Filmreeksen

5x Must-see filmreeksen op Amazon Prime voor de ultieme movie marathon

Heb jij nog geen abonnement bij streamingdienst Amazon Prime? Now’s the time, want dit is dé plek waar je de leukste filmreeksen kunt streamen! Heb jij al zin in een goede movie night?

Twilight

Twilight heb je hoogstwaarschijnlijk al gezien, maar dan is het juist extra heerlijk om het verhaal van Bella en Edward weer opnieuw te beleven! Heb je deze vampieren-filmreeks nog niet bekeken? De reeks bestaat uit vijf delen, dus genoeg om te bingen! En de belangrijkste vraag natuurlijk: ben jij #teamEdward of #teamJacob?

Bekijk ook: 10 Films om te kijken als je van Twilight houdt

Step Up

Ondertussen zijn er al vijf delen gemaakt van deze iconische dansfilms. Het eerste deel met hot guy Channing Tatum zette de toon en zorgde ervoor dat Step up uitgroeide tot een van de bekendste streetdance films ever. De vervolgdelen vertellen ieder een nieuw verhaal met nieuwe personages, maar er wordt ook teruggegrepen op vorige delen met bezoekjes van bekende gezichten. Pak de popcorn er maar bij want deze movies vol dans-drama zijn een echte must-see!

Harry Potter

Voor een Harry Potter marathon zal je toch écht wel even de tijd moeten nemen (but you probably already know that), want dit is een flinke zit. Deze reeks bestaat uit acht films die het verhaal vertellen over Harry, Hermione en Ron, die hun weg proberen te vinden als doodgewone scholieren. No biggie, right? Het enige verschil met ons is, is dat zij tovenaars zijn en niet naar een normale school gaan, maar naar Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry.  Hier leren ze spreuken, toverdranken maken en natuurlijk vliegen op een bezem. Benieuwd hoeveel screentime ieder belangrijk personage in totaal heeft in alle acht films? Dat check je hier. Deze moviemarathon moet je waarschijnlijk wel over een aantal dagen uitspreiden…

OMG: Rupert Grint shockeert Harry Potter-fans met deze uitspraak?

Back to the Future

Deze moviereeks is een echte klassieker die je moet hebben gezien! De films vertellen het verhaal van Marty McFly, een highschool student die een bijzondere vriendschap heeft met de stads scientist The Doc. Wanneer The Doc het voor elkaar krijgt om een tijdmachine te bouwen, zit er niets anders op dan dwars door de tijd te reizen. Samen reizen ze terug naar het verleden, de toekomst, weer terug naar het verleden en vervolgens weer terug naar de toekomst. Dus you get waar de titel vandaan komt. Een echte aanrader als je even een feel good moviereeks nodig hebt, and to be honest, die kunnen we op dit moment allemaal wel gebruiken. 

The Hangover

Als je even goed wilt kunnen lachen, is deze filmreeks perfect voor jou! In The Hangover volgen we een groep vrienden die wakker worden met de grootste hangover van hun leven. Tijdens de film zien we hun strugglen met het uitzoeken wat er de vorige avond precies is gebeurd. In elk deel zien we het opnieuw gebeuren en eerlijk is eerlijk, it never gets old. Van Vegas tot Thailand en zelfs Arizona, maken we hun lachwekkende avonturen mee. 

Wil jij weten wat je nog meer kunt kijken, check dan ook: 11x De leukste series om te kijken op Amazon Prime

Beeld: IMDB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Myronglobe
  Myronglobe
  Reactie: dating website [url="http://datingfreetns.com/?"]free meet me site [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: browse tinder for free , how to use tinder [url="http://tinderentrar.com/?"]tinder login[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen