Realistische horror films

5x Realistische horrorfilms op Netflix

Ben je nog op zoek naar een goede horrorfilm, maar ben je niet zo van de ongeloofwaardige verhalen? Wij hebben 5x realistische horrorfilms gevonden op Netflix die je echt een kans moet geven als je van realistische horror houdt.

1. Green Room

Een groepje vrienden die samen in een punkband zitten, geven een optreden aan een groep skinheads. Het optreden loopt volledig uit de hand en dit leid tot gevechten en zelfs doden. De groep moet vechten voor hun leven, mochten ze ooit nog het daglicht willen zien.

2. Hush

In Hush maak je kennis met schrijfster Maddie. Ze woont in een huisje in het bos en is doofstom. Ze communiceert met haar kennissen via WhatsApp en FaceTime. Wanneer ze voor het raam een man met een masker ziet sluit ze snel alle ramen en duren. Maar de mysterieuze man is al binnen geweest en zal er alles aan doen om Maddie te vermoorden. Hush is probably de spannendste horror film ever!

Dit zijn de beste series en films op Netflix van dit moment

3. The Perfection

Charlotte moet haar muziekcarrière achter zich laten voor haar zieke moeder. Jaren later neemt ze contact op met het hoofd van de academy die ze ooit achterliet. Daar ontmoet ze de getalenteerde leerling Lizzie. Lizzie denkt dat ze vriendinnen is geworden met Charlotte, maar die heeft hele andere plannen…

4. Adrift

Tami en Richard hebben samen een zeilboot en op een dag belanden ze in een grote storm. Samen proberen ze na verschillende verwondingen de tocht op zee te overleven. Deze film gaat je instant stress geven, so be prepared!

Deze Netflix-series kun je nu gratis op YouTube bekijken!

5. The Cabin In The Woods

Dana, Holden, Marty, Jules en Curt besluiten samen op vakantie te gaan naar een afgelegen huisje in een bos. Ze weten alleen niet dat in dit huisje vol zit met camera’s en dat het vanaf een afstand gemanipuleerd kan worden. Samen ontdekken ze steeds meer rare dingen en moeten ze uiteindelijk vechten voor hun leven.

LEES OOK:

Beeld: The Perfection & Green Room
Bron: INSIDER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen